Surmnaljakas video: Eesti koolitüdruku masendav vastus lihtsale küsimusele kütab internetis kirgi (24)

Elu24
Copy
Koolitüdruk andis ajakirjaniku küsimusele surmnaljaka vastuse.
Koolitüdruk andis ajakirjaniku küsimusele surmnaljaka vastuse. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Sotsiaalmeedias levib kulutulena lühike katkend videost, kus koolitüdruk annab üpris šokeeriva vastuse ajakirjaniku lihtsale küsimusele: «Kas on midagi, mis sulle täna maailmas eriliselt korda läheb?»

12. klassis käiv Tallinna koolitüdruk vastab Delfi TV reporterile konkreetselt ja süngelt ning põhjendab seejärel, miks tal maailma ja inimkonna suhtes eriti positiivseid väljavaateid ei ole.

«Maailm on väga tühi ja mõttetu paik ja inimesed peaksid välja surema, sest kliimasoojenemine ja kõik poliitikud on nõmedad,» vastab tüdruk reporterile.

Videot on jagatud nii Facebookis kui Twitteris ning inimesed on tüdruku morbiidsest aususest sillas.

Videost on vaimustusse sattunud ka vastuoluline räpipunt 5miinust, kes on lubanud tüdrukule tasuta kontserdipääsmed anda. «Meet & greet (artistiga kohtumine – toim), bäkkaripass, maksame takso ka kinni,» kirjutasid räpparid Facebookis (siit näed ka videot).

Tüdruku klassivend jagas samas kommentaariumis tüdruku vastust räpparite pakkumisele. «Ei, aitäh, ma ei kuula neid suht ja nagunii vihkan väljas käimist,» keeldus tüdruk võimalusest. «Minge teie,» pakkus ta klassikaaslastele lahkelt välja.

5miinust vastas seepeale, et priipääset klassivennad ei saa, aga võivad üritusele tavapileti osta.

Anna kommentaarides teada, kas nõustud tüdruku nägemusega või pole elu sugugi nii halb!

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles