Pildid: kuulsale Burning Mani festivalile reisis Eestist üks pirakas ja üks seksikas külaline

Elu24
Copy
Reisiv siil USA kunstifestivalil Burning Man.
Reisiv siil USA kunstifestivalil Burning Man. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Eile kirjutasime, et USAs Nevada kõrbes toimuval Burning Mani festivalil tegi DJ laval tüdrukule suuseksi. Aga see pole kaugeltki ainus põhjus, miks üritus uudiskünnise ületab. Nimelt on festivalil kohal ka mitu külalist Eestist.

Eestist on USA kunstifestivalile saadetud 12 meetri pikkune ja 3,5 meetri kõrgune reisiv siil. «Siil on mobiilne platvorm, rõõmustamaks ja kokku toomaks inimesi nii oma kodus Eestis kui ka mujal maailmas,» tutvustasid idee autorid projekti Hooandja lehel.

Maanteekõlbuliku siili mootor on Citroëni kaubik, mille ümber on ehitatud alumiiniumist skelett. Selle külge kinnituvad siili LED-valgustusega okkad. Siilil on oma helisüsteem, mis on korraliku ööklubi tasemel, ning selle turjal saab sõita kuni kümme inimest.

Burning Mani festival on siili «esimene rännak». «Seal kohtub ta mitmekümnete omasugustega – tuldpurskavate draakonite, ringi kihutavate muffinite, diskokalade ja ükssarvikutega,» selgitasid siili «omanikud».

Põlev mees Burning Mani festivalil.
Põlev mees Burning Mani festivalil. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Kunstifestivali väisavad veel tuntud sisuloojad Katri Kats ja Juhani Särglep, kes on toimuvast Instagrami story'des videoid ja pilte jaganud.

Katri Kats väisab Burning Mani festivali.
Katri Kats väisab Burning Mani festivali. Foto: Kuvatõmmised Instagrami storyst
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATRI KATS (@katrikats) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles