Külmavärinaid tekitav: autoavariis hukkunud kantrilaulja postitas vaid paar tundi enne surma prohvetliku video

Elu24
Copy
Kuvatõmmis Youtube'st: Kylie Rae Harris
Kuvatõmmis Youtube'st: Kylie Rae Harris Foto: Kylie Rae Harris/Youtube.com

Texasest pärit kantrilaulja Kylie Rae Harris (30) suri kolmapäeval autoõnnetuses. Lauljatari viimane sotsiaalmeedia postitus annab aimu, millised olid naise viimased elutunnid, vahendab E! News.

New Mexico osariigis toimus kolmapäeval kolmikavarii, mille tagajärjel hukkus 30-aastane muusik. Harris oli parajasti teel muusikafestivalile, kus ta samal päeval esinema pidi.

Teel olles postitas muusik sotsiaalmeediasse videoseeria, kus jagas fännidega oma perega seotud mälestusi ning rääkis ka lähedastest, kelle ta kaotanud on.

Püüdes pisaraid tagasi hoida, meenutas Harris lapsena samas kandis elanud sugulaste külastamist ja sõnas: «Sõna otseses mõttes on kõik siin viibinud inimesed surnud, välja arvatud mu onu ja kaasa arvatud mu isa. Ma hakkan nutma.»

«Ma olen sõitnud peaaegu 12 tundi ja võiks arvata, et see on väsitav ja igav, aga tegelikult olen ma viimased paar tundi läbi mägede sõites meenutanud seda, kuidas ma väikese lapsena tagaistmel istusin, kui isa siinkandis sõitis. See oli lihtsalt parim,» jätkas ta.

Seejärel jagas Kylie oma fännidega lugu õnnetusest, mis juhtus samal teelõigul, kus muusik mõned hetked hiljem ise hukkus.

Nimelt meenutas muusik seda, kuidas ta isa seal samas kord lehmale otsa sõitis. «Ma tean, et see on väga masendav. Kuid lihtsalt fakt, et kui ma alustasin läbi mägede sõitmist, olin ma kurb ja hakkasin nutma ja siis äkki ilmusid need lehmad eikuskilt välja. Me leiname erinevalt, ma ei tea,» lõpetas muusik.

Vaata ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles