Noor pensionär: kurvikas räppar Nicki Minaj teatas, et lõpetab laulmise

Elu24
Copy
Nicki Minaj suve alguses väisamas Queen Radio raadiosaadet, kus teatas oma abielust.
Nicki Minaj suve alguses väisamas Queen Radio raadiosaadet, kus teatas oma abielust. Foto: Scanpix /PA Images

Nicki Minaj (36) teatas, et taandub teadmata ajaks muusikaärist ja pühendub perekonna loomisele ja laste saamisele, vahendab Daily Mail. 

Ameerika räppar, kes on tuntud selliste hittide poolest nagu «Anaconda», «Starships» ja «Super Bass», tegi neljapäeva hommikul Twitteris üllatava säutsu: «Olen otsustanud pensionile jääda ja pere luua. Ma tean kutid, et olete nüüd õnnelikud. Minu fännidele, jätkake minu esindamist, tehke seda kuni minu surmani.»

Ameerika hitimeister astus esimese otsustava sammu pereloomise suunas selle suve alguses, kui teatas Queen Radio raadiosaates, et valmistub pulmadeks ning on kehtiva abielulitsentsi juba kätte saanud, kirjutab Daily Mail.

Seksika räppari peigmehe valik on saanud suurt kriitikat, kuna Minaj'i väljavalituks on New Yorgis seksuaalkuriteo eest süüdi mõistetud Kenneth Petty. Mees on varem ka mõrva eest kuus aastat trellide taga istunud. 

Peika must minevik ei paista Nick'it häirivat, naine on vahepeal muutnud oma perekonnanime sotsiaalmeedias Petty'ks ja on teatanud, et plaanib Kennethiga abieluranda suunduda järgmise 80 päeva jooksul, vahendab Daily Mail.

«Ma pean hetkel oma uue albumi kallal vaeva nägema ja keskendun sellele, ma ei taha praegu suuri pulmi teha. Suured pulmad teeme hiljem, kui uus album on valmis, » on Minaj kommenteerinud tulevikuplaane.

Vaatamata kriitikale, mida Minaj on pidanud mõrvarist kallima pärast taluma, jääb ta oma mehevalikule kindlaks. «Jah, järgmise  80 päeva jooksul ma abiellun. Olen selle üle väga õnnelik, sest mu armastatu teeb mind nii õnnelikuks,» vahendab Daily Mail räppari sõnu. 

Selle aasta alguses andis kurvikas superstaar välja uue singli «Megatron», kus hõõrub  oma volüümikat ahtrit vastu oma väljavalitut Kenneth Petty't.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles