Sean «James Bond» Connery: orkaaniga ei ole mõtet jõudu katsuda, vaid tuleb põgeneda

Inna-Katrin Hein
Copy
Sean Connery 1965. aasta bondi-filmis «Thunderball»
Sean Connery 1965. aasta bondi-filmis «Thunderball» Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

USA Florida ranniku lähedasi Bahama saari tabas 1. septembril viienda kategooria orkaan Dorian, mis tegi seal suurt laastamistööd ja mille tõttu kaotas elu vähemalt 30 inimest.

Bahama saarestikus veedab oma pensionipõlve ka kunagine superagent James Bondi kehastaja, šoti näitleja Sean Connery, teatab dailymail.co.uk.

Sean Connery ja ta naine Micheline Bahamal Nassaus toimunud filmifestivalil 2009
Sean Connery ja ta naine Micheline Bahamal Nassaus toimunud filmifestivalil 2009 Foto: MAVRIXONLINE.COM /Scanpix

89-aastase Connery teatel põgenes ta koos oma naise Micheline’iga nende Bahama kodust enne orkaani saabumist.

Connery villa asub Bahama saarestiku New Providence’i saarel ja see saar ei saanud nii palju orkaanis kannatada kui mõned teised saared.

«Orkaaniga ei ole mõtet jõudu katsuda, vaid tuleb kandade välkudes põgeneda. Katsime aknad ja uksed kinni, et orkaan neid ei lõhuks. Meil vedas, et orkaan eriti midagi ei purustanud, kuid teistel saartel on olukord hullem,» sõnas staar šoti meediale.

Connery ei avaldanud, kuhu tema ja ta ta naine orkaanivarju läksid, kuid arvatakse, et lendasid USAsse.

Rüütlitiitlit kandev Connery elab Bahamal alates 1990. aastate algusest. Ta villa asub New Providence’i saarel Lyford Cays jõukate külas.

Sean Connery 1963. aasta Bondi-filmi «From Russia With Love» reklaamfotol
Sean Connery 1963. aasta Bondi-filmi «From Russia With Love» reklaamfotol Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

See saar on umbes 100 kilomeetri kaugusel Great Abaco saarest, mis sai nüüdses orkaanis rängalt räsida. Lisaks tegi see orkaan suurt laastamistööd ka Grand Bahama saarel.

Orkaan Dorian liikus edasi USA idaranniku suunas, nõrgenedes teise kategooria orkaaniks ja tekitades minimaalselt kahju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles