Lauljatar Kadiah jõudis staarielule õige lähedale: pulss oli 160, keha täiesti tulikuum

Elu24
Copy
Myhits Live: Kadiah.
Myhits Live: Kadiah. Foto: Madis Sinivee/Postimees/Scanpix Baltics

Mis oleks tuntum staarielu sümbol kui hiiglasuur Hollywoodi kiri Los Angelese mäenõlval. Lauljatar Kadiah ehk Kadi Poll sai omal nahal tunda, mis selle kuulsa märgi lähedalt nägemiseks on vaja läbi teha.

Eesti Laulu konkursilt tuntust kogunud lauljatar Kadiah seikleb kuulsustemaal Hollywoodis ning sai omal nahal tunda, milline rännak tuleb läbida, et kuulsa sildi juurde jõuda.

«Kunagi arvasin, et siia Hollywoodi sildi juurde nii lähedale ei pääsegi, aga tegelikult oli lihtsalt vaja 2 tundi matkata,» kirjutas Kadiah Instagramis ning lisas, et kui saaks, matkaks ta iga päev nende vaadete vahel.

«Aga selleks pean trenni hakkama tegema, sest selline tunne oli, et mu 85-aastane vanaema roniks ka kiiremini. Pulss oli kogu aeg 160, keha täiesti tulikuum ja vett ei saa enam juua, sest kõht juba loksub ja valutab liiga paljust veest,» kirjeldas lauljatar oma kogemust.

Aga paistab, et rännak oli vaeva väärt, kuna Kadiah nimetas seda elu lahedaimaks kogemuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kadi poll ? KADIAH ?‍♀️ (@kadirandom) on

Paari päeva eest kohtus Kadiah Hollywoodis videot filmides megastaari Justin Bieberiga, kes lihtsalt juhuslikult kaamera vaatevälja jalutas. Vaata seda videot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles