Eestis otsitakse taas kõige ilusamat vanaema

Elu24
Copy
Kas tema võiks olla maailma ilusaim vanaema? Foto on illustreeriv.
Kas tema võiks olla maailma ilusaim vanaema? Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Angel Models Agency kuulutab välja castingu Grandma Universe/Classic Universe Estonia 2019 konkursil osalemiseks. Casting kestab 28. septembrini.

Tänavu toimub Eestis jälle iluduskonkurss, mis on spetsiaalselt mõeldud vanaemadele. Võistluse võitjad saadetakse Eestit esindama konkursile Grandma Universe 2020, kus valitakse maailma ilusaim vanaema.

Eelmisel aastal toimus selline iludusvõistlus Eestis esmakordselt. Eesti esimesed vanaemadest iluduskuningannad tõid rahvusvaheliselt iluduskonkursilt koju mainekaid tiitleid.

Grandma Universe/Classic Universe 2019 Eesti esindajad Inga Virolainen, Natalja Mänd, Lilia Kozlova, Riitta Kondelin
Grandma Universe/Classic Universe 2019 Eesti esindajad Inga Virolainen, Natalja Mänd, Lilia Kozlova, Riitta Kondelin Foto: Pressimaterjalid

Osalema oodatakse naisterahvaid, kellel on juba lapselapsed või vanust üle 45 eluaasta. Kaks võitjat saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelisel iluduskonkursil Grandma Universe 2020, mis toimub jaanuaris Bulgaarias.

Konkursi eesmärk on murda kuvandit, et iluduskonkursid on ainult sihvakate jalgadega noorte modellide pärusmaa. Angel Models Agency on võtnud eesmärgiks tõestada tervele maailmale, et Eesti naised on ilusad ja võluvad ka siis, kui neil on juba lapselapsed.

Osavõtt kohalikul konkursil on tasuline. Konkursi finaal toimub 13. oktoobril Tallinnas klubis Privé. Osalemiseks saada kolm pilti ning lühike enesetutvustus e-posti aadressile angelmodelseu@gmail.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles