Video: vaata, kui palju rahvast õnnestus pidevalt suureneval Revalsil seekord lavale mahutada

Elu24
Copy
Ansambel Revals koos külalistega saates «Hommik Anuga».
Ansambel Revals koos külalistega saates «Hommik Anuga». Foto: Liis Sinitamm/Pressimaterjalid

Ansambel Revals, kelle koosseis paistab pidurdamatult suurenevat, käis külas saates «Hommik Anuga» ja tõi stuudio väikese lava ääreni muusikuid täis.

Revals esitles stuudios uut singlit «Pikem sõprus», millel teevad kaasa ka Jaan Elgula ja Mikk Saar.

«Minu poole pöördus ammune tuttav Taivo Puuorg ideega, mille mõte oli sedavõrd hea, et ma tunnistasin talle kohemaid, et midagi nii mõistlikku pole ma juba ammu kuulnud,» tutvustas Revalsi muusik Danel Pandre pala sünnilugu.

«Leida aeg oma vanade sõprade jaoks, teha koos midagi lõbusat ning selle kõige käigus kontrollida oma tervist, on kõigile jõukohane ning lihtsalt teostatav ilma igasuguste ettekääneteta,» lisas Pandre.

Rain Vääna, Taivo Puuoru ning nende sõpruskonna algatatud «Pikema sõpruse päeva» eesmärk on panna mehed iseendast rohkem hoolima ning oma tervist regulaarselt kontrollima. Nii saab elada rohkem aastaid tervena, olla õnnelikum isa, sõber veel pikkadeks aastateks või vanaisa, kes näeb ka lapselapsi.

«Soov oli luua antud heast ideest muusikapala, millega tänuväärt algatust inimesteni viia,» avas loo tagamaid viisi autor Jaanus Saago. «Ühes olime me kindlad: saame teha hea pala ainult siis, kui meil on väga tugev tekst, mis kogu mõtte kenasti kokku suudab võtta,» lisas Saago. 

Mõtte oskas sõnadesse valada luuletaja Aapo Ilves. «Juurdlesin veidi, kuidas teemale läheneda. Lasin silme eest läbi oma sõbrad, nende tervise, viimased kohtumised ja jutud ning käsi haaras klaviatuuri järgi nii, et polnud mahti töö kõrvale mõeldud väikest õlutki puutuda,» jutustas oma loometuhinast poeet ise. 

Revals on oma tegemistesse sageli kaasanud toredaid inimesi, nii ka sel korral. Jaan Elgula, Tõnu Timm ja Mikk Saar, kes kõik on bändi suured poolehoidjad, tulid ideega meelsasti kaasa.

Revals jätkab uue muusika kirjutamist, esinemist ja lubab ka kogu bändiga käia igal aastal tervisekontrollis, et ei lõppeks hea muusika ega sõprus.

Vaata videot ja loe kokku, kui palju häid sõpru laval oli!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles