Meghan Markle toob Serena Williamsile järjest ebaõnne

Elu24
Copy
Meghan Markle US Openi ajal
Meghan Markle US Openi ajal Foto: Lev Radin/Pacific Press/SIPA / Lev Radin/Pacific Press/SIPA

Mitmed tennisefännid on hakanud Meghan Markle'it halva õnne toojaks nimetama, kui Sussexi hertsoginna vaatas juba kolmandat korda pealt, kuidas Serena Williams US Openi finaalis vastase paremust tunnistab.

Sussexi hertsoginna Meghan Markle viibis Arthur Ashe'i nimelisel väljakul tribüünidel ja elas oma sõbrannale, aegade parimale naistennisistile Serena Williamsile kaasa, kirjutas Daily Mail.

Kuid juba kolmandat korda, mil Meghan Williamsile US Openi finaalis kaasa elab, pidi ameeriklane vastase paremust tunnistama. Seekord kaotas Williams üllatuslikult kanadalannale Bianca Andreescule 6-3 ja 7-5. 

Meghanile oli finaali vaadates seltsiliseks ka Williamsi abikaasa Alexis Ohanian ning ajakirja «Vogue» peatoimetaja Anna Wintour. 

Nüüd on 38-aastasele Markle'ile hakatud etteheitma, et ta toob Williamsile halba õnne. Varasemalt on Meghan vaadanud, kuidas Williams kaotab nii Simona Halepile kui ka Angelique Kerberile. 

Serena Williams pidi juba kolmandat korda järjest US Openi finaalis vastase paremust tunnistama.
Serena Williams pidi juba kolmandat korda järjest US Openi finaalis vastase paremust tunnistama. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA / CHINE NOUVELLE/SIPA

Meghan võttis üle 4000 kilomeetrise reisi Ameerikasse ette üksi, jättes abikaasa, prints Harry ja poja Archie UK-sse.

Naise reis tuleb pärast kriitikat, nagu kulutaksid Harry ja Meghan liiga palju raha erareisidele. Meghani esimese klassi USAsse läks maksma umbes 6000 naela. 

Kõige selle juures olla aga kuninganna Elizabeth pettunud, et Harry koos perega talle Šotimaale seltsi ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles