Video: 83-aastane vanaema otsib Tinderist noori mehi juhuseksi jaoks

Elu24
Copy
Kohtinguäpp Tinder.
Kohtinguäpp Tinder. Foto: Reuters/ScanPix

Kompleksivaba vanaema Hattie Retroage on vaba ja vallaline ning otsib Tinderist armuseiklusi endast palju nooremate meestega, vahendab metro.co.uk

New Yorgis elav 83-aastane naine ei otsi Tinderis vanaisa tüüpi mehi vaid tutvub ainult noorte meestega, kirjutab Metro.

«Nooremad mehed saavad naise orgasmist omakorda mõnu, see on väga erinev sellest, kuid mehed minu nooruse ajal naise rahuldamisse suhtusid,» selgitab Hattie. 

Endine tantsija oli abielus üle 25 aasta ning tema sõnul oli tal endise abikaasaga «imeline seksuaalelu». 

Peale oma eksabikaasast lahkuminekut avaldas naine ajalehes tutvumiskuulutuse, otsimaks nooremaid mehi kellega voodit jagada. Lustaka vanema sõnul oli ta kirjadest üle ujutatud ja pidi suisa võimalikele kosilastele «prooviesinemisi» korraldama, kirjutab väljaanne. 

Algselt lootis Hattie leida mõttekaaslast ja hingesugulast, kuid nüüd seksib vanaema endast paljude erinevate aastakümneid nooremate meestega. Hattie selgitab, et hakkas seda tegema kuna ta igatses intiimsust ja naudib kaasaegse maailma tutvumise juhuslikku olemust.

«Minu elu eesmärk on muuta kohutavat, kohmetut vaadet vananemisele -  soovin muuta vaadet vananemisele millekski põnevaks. Elu peaks olema üks armastuses pakatav seiklus, » selgitab naine. 

Hattie tegi endale Tinder'i profiili kaheksa kuud tagasi ja väidab, et on kohtunud ligi 50 mehega ning kosilaste arv ei rauge, tutvumisrakenduses on suisa tekkinud järjekord juhuslikest armastajatest, kelle hulgast igihaljas naine saab oma valiku teha. 

Vanema tutvustab ennast Tinderis nii: 

«Hattie, 83, põnev vanem kaunitar. Otsib püsivalt nooremat sõpra / väljavalitut, et ühiselt jagada seiklusi ja kirge teineteise eludes. Ei Trump'i-pooldajatele ja mänguritele.»

Noorim mees, kellega Hattie on vanainimeste asja teinud, oli kõigest 19-aastan, ehkki naise enda sõnul, ta arvas, et noormees oli vanem. 

Hattie hetke vallutus on 33-aastane Shaun, kes on Hattiest suisa 50-aastat noorem. 

«Ma ei muretse selle pärast, mida teised minust mõtlevad. Olen tänulik, et oma vanuses on mul just nii palju seksuaalsuhteid, kui ise tahan,» jagab Hattie oma mõtteid. 

Vaata videot Hattiest siin: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles