Toidusõda: ekspruudid süüdistavad söögiguru Erik Orgut saiamugimises, mees ei jäänud vastust võlgu (3)

Elu24
Copy

Toitumisnõustaja Erik Orgu ekspruudid tulid «Kuuuurijas» lagedale jutuga mehe kaksikelust. Naised rääkisid, kuidas Orgu on palunud neilt poest kringlit, šokolaadi ja hamburgereid osta, sest ta ise ei julgenud minna. Orgu omakorda tunnistab patustamist ja avaldab, et tema eksid on nüüd ise tülli pööranud ning temalt vabandust palunud.

Kanal 2 saade «Kuuuurija» polnud eile õhtul jõudnud eetrissegi minna, kui Orgu avaldas Instagramis, et saates on palju valet ja liialdusi ning ta ei mõista seal esinevate naiste motiive. 

«Tänaseks päevaks on neiud omavahel tülli läinud ja minu ees vabandanud» kirjutab ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??? Täna õhtul on minust lugu Kuuuurija saates. Selle loo jutustavad kaks naist minu minevikust. Ja selles loos näete, et minagi olen kõigest inimene. Minagi kohanen elu õppetundidega esmakordselt, muretsen, kui kõike kohe ei oska ja armastan vahel magusat. Ent selles loos on ka palju valet ja liialdust, mille osas ma ei mõista rääkijate motiive. Tänaseks päevaks on neiud omavahel tülli läinud ja minu ees vabandanud! Tean aga enda südametunnistust ja otsustasin hoopis leida viisi, kuidas libastumistest ja õppetundidest luua kasu ka teistele. Eelmine nädal kirjutasin suhkrust ja kuidas seda võimalikult väheste kahjudega vajadusel süüa. Täna aga kirjutan hoopis magusaisude taga olevatest vajadustest, nendega hakkama saamisest ning sellest, kuidas isusid mõista ja enda kasuks pöörata. Kuuuurija puhul on ? MAGUSAD HINNAD, link bios.

A post shared by Erik Orgu (@toitumisnoustaja_erikorgu) on

«Kuuuurijas» tegi paljastustega otsa lahti Erik Orgu endine pruut Mari-Liis, kes on tegelenud aktiivselt fitnessiga. Noorte tutvus sai alguse ühisest rongisõidust ning arenes kiiresti Facebooki-sõpruseks ja poolteist aastat kestnud kooseluks.

Mari-Liis rääkis, et Orgu võttis temaga paar tundi peale rongis põgusate pilkude vahetamist Facebookis ühendust ja tegi otsekohese avalduse öeldes, et Mari-Liis on täpselt see ideaalnaine, keda ta viimased pool aastat visualiseerinud on. Noored väisasid koos ka Retseptiraamatu üritust «100 TORTI».

Mari-Liisi sõnul võlus teda Eriku suur soe naeratus, mille tõttu jäid mehe kommentaarid tema toiduvalikute kohta esialgu märkamata.

Naine meenutas, kuidas nad sõitsid üsna tutvuse alguses autoga mööda Narva kohvikust ja Orgu palus, et ta läheks ostaks kringli. Mees küll mainis, et tal on imelik seda paluda, aga ta soovis vältida uudishimulikke pilke.

«Kuuuurijas» sai sõna veel üks Orgu endine pruut – Maarika, kelle mees oli ise Facebookis üles otsinud.

Maarika meenutas saates, kuidas Orgu palus tal poest magusat tuua, näiteks käis naine talle korduvalt kohvikust koogikesi toomas. Ta kirjeldas ka ühte Amsterdami reisi, kus Orgu oli end vabalt tundnud ja sõi kõike, kuid pärast reisi väitis Delfile antud intervjuus, et ta ei mäleta, millal viimati magusat sõi.

Nii Mari-Liis kui ka Maarika rääkisid, et toitumisnõustaja Erik Orgu palus neil pidevalt salaja magusat osta, sest ta ise seda avalikult teha ei julgenud. Maarika sõnul olevat Erik Orgu peale ühte Tartus toimunud tervisliku toitumise loengut söönud ära mitu karpi kooke.

Saates sai loomulikult sõna ka Orgu, kes ei teinudki sellest saladust, et patustab vahel toiduga. Toitumisnõustaja tunnistas, et tal oli probleeme magusa söömisega avalikus ruumis. Ta võis seda teha üritustel, aga mitte avalikult, sest tundis oma positsiooni tõttu kohustust käituda oma sõnade järgi.

Saate järel avaldas Orgu Facebookis uue postituse, kus tunnistas veel kord oma nõrkushetki ja küsis, kes kringlit tahab.

Orgu endiste pruutide «paljastused» panid sotsiaameedia omajagu kihama.

Näiteks kirjutas endine saatejuht Kirsti Valdstein-Timmer:

«Issand Jumal, mida ma loen? Erik Orgu ekspruut (rongist leitud) räägib, kuidas härra toitumisnõustaja söögiga patustab. 

Päriselt?!?

Ma rõhutan alati oma kuulsatele sõpradele, et ööklubist, Tinderist ja tänavalt ei maksa naisi krabada. Nad müüvad su 15 minuti kuulsuse eest maha.

Tuntud inimene saab sebida vaid teist tuntud inimest, mõlemal peab olema pidev hirm, et mis saab, kui....

Jumal, jumal.... Ma olen ka ühe spordiklubi toitumisnõustajaga peale pidu burgsiputka ees kohtunud, sõime seal mõlemad mõnuga...no ma ei tea, et oleksin äkki pidanud uudistele kaebama? Et ise räägib salatist ja kanast, aga öösiti udjab burgsi....

Halloo, me kõik oleme vaid inimesed ja inimesed naudivad elu, vahel eksivad ja vahel patustavad. Ja käivad pidudel....Ja burgeri ja kringli söömine ei ole surmapatt.

...esimese Eesti probleemid.»

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles