Tallinnas Nõmmel tulistati kümmekond lasku, kahtlusalune on tuvastatud

Elu24
Copy
Politseinikud. Pilt on illustreeriv.
Politseinikud. Pilt on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Täna õhtul kella viie ajal tulistati Tallinnas Nõmmel Viljandi maantee tänaval kümmekond lasku. Politsei pressiesindaja kinnitusel on kahtlusalune nüüdseks kinni peetud.

Ehmunud tallinlane andis Facebookis teada, et Nõmmel tulistati tema koduhoovi kümmekond lasku.

«Ilmselt tulistati koeri. Tulevahetuses jäi kuuli ette ka see õnnetu lind. Valvan hoovi, kust suunast tulistati. Keda endiselt siin pole, on POLITSEI?!» kirjutas politseisse helistanud Iren ja lisas juurde pildi surnuks tulistatud linnust.

Politsei valvepressiesindaja kinnitas Elu24-le, et helistaja pidi patrulli saabumist tõepoolest pikalt ootama. Õhtul poole seitsme ajal polnud korrakaitsjad veel sündmuskohale jõudnud.

Tulistamise hetkel oli hoovis kaks inimest. «Olime mõlemad viimaste laskude ajal aias ning üks laskudest maandus Ireni kõrvale maha. Õnneks oleme meie kõik terved ning tundub, et ka koerad pääsesid vaid ehmatusega,» täiendas samuti sündmuskohal olnud Alexandra.

Politsei pressiesindaja teatel said politseinikud praeguseks välja selgitada info, mis kinnitab, et lasti õhupüssist ning laskmises on alust kahtlustada 1988. aastal sündinud meest. Vahejuhtumiga seotud isikud on tuvastatud ning juhtunu täpsemad detailid, sh laskmise põhjus, on välja selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles