Vanadelt töökohtadelt lahkunud Taavi Libe ja Keili Sükijainen «kolivad kokku» (1)

Elu24
Copy
Vanadelt töökohtadelt lahkunud Taavi Libe ja Keili Sükijainen «kolivad kokku».
Vanadelt töökohtadelt lahkunud Taavi Libe ja Keili Sükijainen «kolivad kokku». Foto: Erakogu/Rasmus Koosora

Hiljuti Vikerraadiost lahkunud raadiohääl Taavi Libe ja suve hakul TV3ga hüvasti jätnud telenägu Keili Sükijainen panevad uuel sügishooajal «leivad ühte kappi» ning hakkavad ühiselt saadet juhtima.

Libe ja Sükijaineni uueks ühiseks väljakutseks saab TV3e meelelahutussaade «Seitsmesed: Duubel». Lisaks juhivad saadet Kadri Pikhof ja Jürgen Pärnsalu.

Igal argiõhtul kell 19.20 algav otsesaade «Seitsmesed: Duubel» võtab tükkideks päeva olulisemad sündmused meilt ja mujalt ning näitab vaatajale kõige põnevamaid lugusid. Lisaks aktuaalsetele külalistele ja lõbusatele reportaažidele on «Duubli» otse-eeter täis üllatusi, elavat muusikat, humoorikaid mänge ning kuulsaid ja armastatud külalisi.

«Võin julgelt väita, et pea kümme aastat ei ole TV3 prime time vööndis nii suurt muutust toimunud, kui «Duubel» endaga kaasa toob,» tunneb «Duubli» peatoimetaja Keili Sükijainen heameelt.

TV3 uue saate «Seitsmesed: Duubel» saatejuhid.
TV3 uue saate «Seitsmesed: Duubel» saatejuhid. Foto: Pressimaterjalid

Saatejuht Taavi Libe sõnab, et telesse tulles oli tema peamine eesmärk teha saadet, mida ka ta ise vaadata tahaks. «Ettevalmistused on näidanud, et uute kolleegidega on see igati võimalik ning nälg esimese eetriõhtu ees on juba päris suur,» märkis Libe.

«Seitsmestest uudistest» lahkuv Kadri Pikhof tunnistab, et uudiste ja meelahutuse vahel valimine ei tulnud kergekäeliselt. «Olulised teemad ei kao ju ka «Duubli» eetrist, kuid tunnen, et Eesti elu oma lõbusas kastmes on mulle hingelähedasem. Olen põnevil uue väljakutse ees,» rääkis Pikhof.

«Otsustasin saatesse minna sellepärast, et raadio ju pilti ei näita,» naerab meeskonnaga liituv Star FM Hommikuprogrammi tegija Jürgen Pärnsalu. «Tegelikult ikkagi seepärast, et ennast proovile panna. Selle tiimiga saab eetrisse tuua väga palju nii lõbusaid, kaasahaaravaid kui ka mõtlemapanevaid lugusid. Selleks, et elu oleks huvitav, tuleb ikka rohkem öelda «jah» ning vähem «ei».»

«Duublit» hakkavad eetripaaridena juhtima Taavi Libe, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof ja Jürgen Pärnsalu. Toimetajad on Kirsi Lattu ja Piret Tali.

«Seitsmesed: Duubel» on TV3 otse-eetris alates esmaspäevast, 16. septembrist igal argiõhtul.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles