Eesti miss Kadi Sizask naudib Hiinas rannailma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi Sizask
Kadi Sizask Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Täna õhtul iludusvõistlusel «Miss World 2007» lavale astuv Eesti kandidaat Kadi Sizask naudib Hiinas Sanya linnas päikselist elu.

Ehkki lennuki hilinemise tõttu jäi Kadi võistlusele päevajagu hiljaks, keeldus vapper neiu pakutud puhkeajast ja suundus Sanyasse jõudes otse filmivõtetele, et ruttu misside tihedasse päevagraafikusse sisse elada, kirjutab SL Õhtuleht.

«Hommikul kell 6–7 hakkab pihta ja õhtul kell 23 saame hotelli, siis kohe magama,» kirjeldab Kadi missirutiini, kuhu kuuluvad laulu- ja tantsuproovid ning laval kõndimine, aga ka koos aidsihaigetega esitatava laulu harjutamine, mille missid spetsiaalselt selle võistluse tarbeks sisse laulsid.

Kadi sõnul on kõik tüdrukud toredad ning konkurentide riiete lõikumist ega muud rivaalitsemist pole ette tulnud, kõige rohkem meeldib Eesti kandidaadile Hiinas aga 30-kraadine kuumus, tänu millele ei pea palju riideid selga panema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles