Uskumatu vaatepilt: Linnutee Šotimaa taeva täiuslikus tähesäras

Elu24
Copy
Uskumatu kaader Linnuteest Šotimaa iidse lossi kohal.
Uskumatu kaader Linnuteest Šotimaa iidse lossi kohal. Foto: SWNS.COM / Sylvan Buckley/ Scanpix

Fotograaf Sylvan Buckley'le (43) avanes võimalus jäädvustas uskumatult maagilised kaadrid Šotimaal Dunure lossi kohal looglevast Linnuteest. 

Buckley jäädvustas 6. semptembri öösel kell 12.45 kolmest kaadrist koosneva seeria. Amatöör fotograafile avanes ainulaadne võimalus pildistada hingematvaid pilte hetkest, kui öine tähistaevas lossi kohal oli loonud ideaalsed ilmastikuolud omapärase loodusnähtuse jaoks. Dunure lossi taustal tehtud piltidel on näha tuhandeid tähti ja tähtkujusid, nende hulgas Amburit, Ophiuchust ja Skorpioni.

«Eile öösel otsustasin ennast toast välja ajada kuna taevas tundus olevat suhteliselt selge, mul polnud õrna aimugi kuhu poole suunduda, nii et võtsin suuna Ayrshire'i ranniku poole ja jõudsin Dunure lossi juurde. Ma aimasin, et Linnuteed võib lossi läheduses näha, aga kui ma kohale jõudsin oli haruldane loodusnähtus otse lossivaremete kohal,» jagas fotograaf oma kogemust Instagramis. 

Mehe sõnutsi pole tegu küll auhinna vääriliste kaadritega. «Kui arvesse võtta, et pildid on jäädvustatud 11 aastat vana Nikon D700 kaameraga, mille objektiiv ei olnud enam kõige kiirem, võib tulemusega väga rahul olla,» kirjutab Buckley oma Instagrami kontol. 

Vaata maagilist pilti siin: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles