Enne ja pärast pildid: vaata, kuidas ülekaalulisest naisest sai piitspeenike modell

Elu24
Copy

Devonis elav Bonnie Stainer (35) kaalus neli aastat tagasi ilmatu 104 kilo. Naine otsustas ülekaaluga lõpparve teha, kaotades üle poole oma kehakaalust ja alustades uut elu modellikarjääri tehes.

Eelnevalt DJ-na leiba teeninud Bonnie Stainer otsustas oma elustiili totaalselt muuta, naine püsis ülekilode tõttu vaevalt laval püsti, tundis ennast ebakindlana ja kaalus isegi DJ-karjäärist loobumist.

Üksikema sõnul oli kaalutõusu põhjuseks halvad raseduse ajal tekkinud halvad toitumisharjumused. 

Daily Stariga rääkides ütles naine: «Ma olin 29-aastane, kui jäin esmakordselt rasedaks. Kuna ma ei olnud eelnevalt pidanud kunagi oma kehakaalu pärast muret tundma, arvasin, et võin süüa kõike, mida hing ihaldab. Alguses oli kõik korras, kuid järsku hakkas kehakaal tõusma ja ma ei suutnud õgimist lõpetada.»

Peale nelja aastat jõusaalis rassimist ja mitmel Londoni maratonil osalemist, tulid ka oodatud tulemused: 170 cm pikkune naine, kes eelnevalt kaalus 104 kilo, kaalub tänaseks päevaks kõigest 57 kg. Naise vööümbermõõduks oli 142 cm, praegyu on naise talje kõigest 66 cm. Stainer jälgib oma toitumisharjumusi ja teeb kuus korda nädalas trenni.

Selle aasta alguses krooniti Stainer Suurbritannia aasta pesumodelliks, tänu millele sai alguse naise edukas modellikarjäär. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles