Juba täna õhtul näed, kuidas Elina Born tõmbab selga kuulivesti ja ronib mitmekümnetonnise veoki alla!

Elu24
Copy
"Tõelised kangelased" võttefoto
"Tõelised kangelased" võttefoto Foto: Kanal 2

Täna kell 20.00 esitab Eeva Esse Kanal 2 saates «Tõelised kangelased» laulja Elina Bornile väljakutse veeta üks tööpäev liikluspolitseinikuna. Meeleolukas saates tuleb Elinal loopida siili, pugeda raske veoki alla, püüda kiiruseületajaid ja nii mõndagi põnevat veel.

Kuidas sobiks 2012.aastal superstaari saatest tuule tiibadesse saanud ja mõni aasta hiljem koos Stig Rästaga Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindanud lauljatar Elina Born korrakaitsjaks? 

Elina saab seda omal nahal kogeda Ida-Virumaal Jõhvi politseijaoskonnas liikluspolitseiniku töövarjuna. Mis tööülesandeid peavad täitma maanteel patrullivad liikluspolitseinikud peale kiirusemõõtmise veel? Pika tööpäeva jooksul saab lauljatar kogeda väga erinevaid olukordi. 

"Tõelised kangelased" võttefoto
"Tõelised kangelased" võttefoto Foto: Kanal 2

«Kui ma kuulsin, et lähen Jõhvi, siis automaatselt mõtlesin, et seal on kindlasti palju tegevust ja hästi kriminaalne,» on Elina Born algselt ärevil.

Terve päev möödub Elina Bornil olukordades, kus ta varem viibinud ei ole, mida ta ette kujutanudki pole ning mis ka adrenaliini paaril korral lakke tõstavad. Elevust tekitab tuntud laulja politseiniku töövarjuna ka liiklejates endis. 

"Tõelised kangelased" võttefoto
"Tõelised kangelased" võttefoto Foto: Kanal 2

Kui kriminaalseks Elina Borni tööpäev liikluspolitseinikuna kujuneb, näeb juba täna õhtul kell 20.00 Kanal 2 saates «Tõelised kangelased». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles