Uskumatu lugu: kahe lapse ema abiellus kohaliku puuga

Elu24
Copy
Naine abiellus puuga.
Naine abiellus puuga. Foto: Pixaby

Kate Cunningham (34) kutsus pere ja sõbrad oma kentsakale pulmatseremooniale, kus heitis ühte kohaliku iidse leedripuuga, vahendab Mirror

Kahe lapse ema pulmad peeti Merseysides'i pargis Liverpoolis ja naine lubas peale pidu ära muuta ka oma perekonnanime. Liverpoolis't pärit naine ütles väljaandele, et ta pidas õhtu enne pulmi maha raju tüdrukuteõhtu ja kavatseb muuta oma nime puuliigi järgi Kate Rose Elderiks. (leedripuu) Õnnelik pruut kandis sümboolsel tseremoonial oliivirohelist kleiti, oma õmmeldud seelikut ja rohelisi kingi.

Põhjus, miks 34-aastane pruut otsustas Litrelandi Rimrose'i oru pargis igivana puuga ühte heita ei seisne selles, et tal oleksid järsku puu vastu tunded tekkinud. Naine soovib hoopis tõsta inimeste ja kogukonna teadlikust neid ümbritseva keskkonna ja rohelisuse hävitamise kohta. Tegemist on Cunningham'i poolt korraldatud kampaaniaga, mille raames ta võitleb kodukoha orgu plaanitava ümbersõidutee ehitamise vastu. 

Cunningham'i sõnul oli tema reklaamitrikk inspireeritud Mehhiko naisaktivistidest, kes on sarnaselt temaga puudega abiellunud, seda kõike selleks, et tõsta kogukonna teadlikkust ebaseadusliku metsaraie kohta. 

Naine ütles Mirror'ile: «Idee tekkis mul siis, kui kuulsin uue tee ehitusplaanist ja selle hävituslikust mõjust loodusele. Olen aastaid olnud meeleavaldaja ja osalenud tänavameeleavaldustel, kuid need ei köida piisavalt inimeste tähelepanu. Minu sooviks on, et inimesed oleksid kursis, kuidas rohelisust meie kodukeskkonnas hävitatakse.»

«Puude teema on mulle eriti südamelähedaseks saanud, kuna minu ema suri kopsuhaiguse tõttu. Plaan loodust hävitada selleks, et järjekordset tiheda liiklusega maanteed ehitada on rünnak inimeste tervisele. Meie ümber on reostust juba liiga palju ja me vajame hädasti lahendusi.»

Vaata pulmapeo video siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles