Kuninglik kaader: printsess Diana vennatütar jagab seksikat pilti ja räägib sotsiaalmeedia mõjust

Elu24
Copy
Leedi Kitty Spencer saabumas Harry ja Meghan'i pulma.
Leedi Kitty Spencer saabumas Harry ja Meghan'i pulma. Foto: AP/Scanpix

Sinivereline kaunitar Kitty Spencer (28), kelle isa on varalahkunud printsess Diana vend Charles Spencer, postitas Instagramis seksika pildi ning jagas oma mõtteid The Telegraphile antud harukordses intervjuus. 

Leedi Kitty on veetnud suurema osa oma elust rambivalgusest eemal, kasvades üles Lõuna-Aafrika looduse keskel. Tihti võrreldakse modellina leiba teenivat kaunitari tema tädiga, Walesi printsess Dianaga. Noor naine annab harva intervjuusid, kuid otsustas enda mõtteid jagada Briti ajalehega The Telegraph. 

Kaunitar paljastab intervjuus, et on introvert ja pole alati meedia tähelepanu nautinud, kuid kinnitab, et omab täielikku kontrolli oma sotsiaalmeedia kontode üle, öeldes Telegraphile: «Sotsiaalmeedial pole südametunnistust – inimene ise annab sellele jõu, vastavalt sellele, kuidas ta oma sotsiaalmeediat kasutab.»

Kitty Instagrami kontot jälgib pea pool miljonit inimest ja piltilus naine kasutab oma sotsiaalmeediakanalit heal eesmärgil – tihti propageerides heategevusorganisatsioone, millega ta tihedalt seotud on. Ka printsess Dianale oli heategevus südamelähedane.   

Briti kõmumeedia võttis aadlisoost Kitty oma pihtide vahele selle aasta mais, kui 28aastane naine ilmus avalikkuse ette 60aastase miljonärist kallimaga. 

Arvestades, et naine pärib tulevikus kopsaka päranduse, ei peaks ta päevagi oma elust tööd tegema, kuid Kitty on eelnevalt öelnud, et tema jaoks on tööl käimine eneseväärikas ja see annab talle enesekindlust juurde. Kitty tsiteeris seoses tööl käimise teemaga kuulsat Eleanor Rooseveldi tsitaati: «Keegi ei saa teid ilma teie enda nõusolekuta alaväärsena tundma panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles