Nicole Scherzinger langes häkkeri ohvriks, kes lubas ta seksivideo internetti riputada

Elu24
Copy
Nicole Scherzinger.
Nicole Scherzinger. Foto: Broadimage/scanpix

Lauljatar ja telenägu Nicole Scherzinger (41) langes Instagramis häkkeri ohvriks, kes lubas peagi internetti lauljast seksivideo lekitada, vahendab LAD Bible.

Tüdrukutebändi Pussycat Dolls endise liikme kontole ilmusid postitused, kus väideti, et tal on seksivideo. Postituses kutsuti inimesi külastama veebilehte, kust kohast oli võimalik väidevalt ka täispikk video alla laadida.

LAD Bible kirjutab, et väidetavalt magas Scherzinger sel ajal, kui häkker tegutses. Link oli tema profiililt kättesaadav umbes pool tundi ning seejärel see kustutati.

Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger Foto: Broadimage/Scanpix

Scherzinger pole veel teemat kommenteerinud.

Elu24 kirjutas veebruaris, et intiimne video Scherzingerit ja tema endisest kallimast Lewis Hamiltonist lekkis häkkerite tõttu internetti. Telefoniga filmitud videos oli näha, kuidas paar voodis mõnuleb ning musitab.

Scherzinger kommenteeris toona ka, kuidas ta end intiimvideo lekkimise järel tundis. «See on olnud kohutav.»

Nicole Scherzinger.
Nicole Scherzinger. Foto: Capital Pictures/Scanpix

«Ma ei suuda mõista, miks keegi midagi sellist üldse teeb, miks nad selle lekitama pidid. See on kohutavalt õel käitumine,» kirus lauljanna intiimvideo lekitajat. Loe selle kohta rohkem SIIT!

Hiljuti tegi Elu24 ülevaate kuulsuste piltidest ja videotest, mida avalikkus poleks tohtinud kunagi näha. Vaata suurt ülevaadet SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles