Mis on saanud «The Cosby Show» seksikast pereemast Clair Huxtable'ist?

Elu24
Copy
«The Cosby Show».
«The Cosby Show». Foto: Ronald Grant Archive/Scanpix

Kas mäletate kogupere komöödiasarja «The Cosby Show», mille üht peaosalist Clair Huxtable'it paljud fännid palavalt armastasid? Meie ka mitte, aga pole hullu – kohe tuletame meelde!

«The Cosby Show» jooksis USA teles aastatel 1984–1992. Selle peaosas oli loomulikult legendaarne koomik Bill Cosby, kes aasta tagasi seksuaalkuritegude eest vangi pandi.

Kuid Cosby kõrval säras näitlejanna Phylicia Rashad, kes kehastas ikooniks kujunenud pereema Clair Huxtable'i tegelaskuju. Ta oli tõeline fännide lemmik.

Kuigi Rashad alustas näitlejakarjääri 1970. aastate alguses, sai see tõelise hoo sisse veidi rohkem kui kümnend hiljem rolliga legendaarses «The Cosby Show's», kus naine lõi kaasa teiste tuntud staaridega, nagu Bill Cosby, Lisa Bonet jt.

Phylicia Rashad, 1993.
Phylicia Rashad, 1993. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Kuid millega tegeleb näitlejanna nüüd? 

71-aastane Rashad andis 1999–2004 oma hääle Brenda tegelaskujule USA populaarses laste animasarjas «Little Bill», ta osales ka seriaalis «Everybody Hates Chris» ja teledraamas «Do No Harm», kus mängis doktor Vanessa Youngi.

Meelelahutusportaal Promipool vahendab, et Emmyga pärjatud näitlejannal on praegu käsil roll jõulumuusikalis «Jingle Jangle», kus astub üles ka Downton Abbey staar Hugh Bonneville. Muusikal valmib aastal 2020.

Phylicia Rashad, 15. september 2019.
Phylicia Rashad, 15. september 2019. Foto: SIPA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles