Juutuuber Victoria Villig vastab koolitüdruku süngele keskkonnateemalisele kommentaarile

Elu24
Copy
Juutuuber Victoria Villig.
Juutuuber Victoria Villig. Foto: Taavi Verbo/Instagram

Hiljuti levis sotsiaalmeedias šokeeriv videokatkend, kus koolitüdruk Kerttu Parmas jagas oma sünget arvamust maailma ja inimkonna tuleviku suhtes. Juutuuber Victoria Villig (19) avaldas oma vastulause koolitüdruku üllatava arvamuse kohta.

Sotsiaalmeedias korralikult kirgi kütnud videos küsiti koolitüdrukult: «Kas on midagi, mis sulle täna maailmas eriliselt korda läheb?» Millele, 12. klassi õpilane vastas eriti masendaval viisil: «Maailm on väga tühi ja mõttetu paik ja inimesed peaksid välja surema, sest kliimasoojenemine ja kõik poliitikud on nõmedad.» 

Villigule, kes tihti kutsub üles ja harib oma ligi 50 000 Instagrami jälgijaskonda, kuidas rohelist elustiili viljeleda, jagas oma vastulauset koolitüdruku poolt avaldatud rabavatele väidetele. 

Juutuuberi sõnul inimesed tõepoolest vastutavad oma tegudega selle eest, millisesse olukorda meie keskkond on jõudnud, olles mingil määral nõus koolitüdruku väitega. Kuid lisab: «Seega oma tegudega saame ka olukorda parandada! Muutusi on võimalik ellu viia, aga see tähendab seda, et see peab olema kõigi jaoks prioriteet, kõik peavad aru saama, kui tõsine olukord tegelikult on.»

Koolitüdruk andis ajakirjaniku küsimusele surmnaljaka vastuse.
Koolitüdruk andis ajakirjaniku küsimusele surmnaljaka vastuse. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Villig soovib just noortele südamele panna, et igaüks neist võtaks ette vajalikud sammud keskkonna säästmiseks ja päästmiseks, sest asjad mida igaüks teha saab on suunamudija sõnul väga lihtsad. 

«Paljud lihtsalt ei taha ega viitsi oma mugavusest loobuda, aga tegelikult saab igaüks sorteerida prügi, minna oma topsiga kohvi ostma, taaskasutada kõrt ja kui sa näed, et su sõber või tuttav teeb midagi keskkonda kahjustavat, tuleks julgelt oma arvamust avaldada,» sõnab ta.

Eile külastas Villig koos teiste Eesti staaridega Jõelähtme Jäätmejaama. Väljasõit toimus sellel nädalavahetusel toimuva Maailmakoristuspäeva raames ning juutuuber jagas oma meeleolukat kogemust prügilas veedetud päevast nii oma Instagrami kui ka Youtube'i vahendusel. Vaata galeriid üritusest siin!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles