Kurikuulus ärimees Meelis Lao avameelitses telekas: ma sain hoopis ise kelmidelt petta

Elu24
Copy
Meelis Lao septembri alguses filmi "Kohtunik" esilinastusel.
Meelis Lao septembri alguses filmi "Kohtunik" esilinastusel. Foto: Raul Mee / Postimees Grupp/Scanpix

Kurikuulus ärimees, väidetav endine allilmaliider Meelis Lao (53) mõisteti augustis süüdi inimröövile kaasaaitamise eest. Nüüd avaldas Lao saates «Ringvaate» selle kriminaalse loo tagamaid. 

Vene ärimehelt, kes rööviti 2017. aastal, nõuti vabaduse eest miljon eurot. Lao kavandas sama ärimehega mitmeid ühiseid ärisid, mille hulka kuulus krüptoraha kaevandamine, kuid äripartnerite vahel tekkisid tülid, mis päädisidki inimröövi ja  väljapressimisega. 

Lao rääkis «Ringvaates», kuidas ta sattus antud loos ise kelmide otsa ja sai petta, kuid lisas, et tunneb nüüd valed inimesed kohe ära. 

«Võtan seda kui väga korralikku õppetundi, see oli moment kui mul oli aasta jooksul kolm erinevat operatsiooni puusade, südamega jne. Ma olin suhteliselt liimist lahti, ma ei olnud kõige teravam kriit ja ma ei saanud aru kogu sellest valede lainest, mida pressiti peale igalt poolt,» rääkis mees krüptorahaga seotud sekeldustest. 

Lao tunnistas saates, et ei kahetse juhtunut. «Olin juba ära unustanud, et selliseid jätised nagu need, kuulusid 90-tesse ja Venemaale, aga mitte siia. Olin ära unustanud, iga hetk võib üks selline sattuda minu kõrvale, ükskõik kui kuulus või cool vend ma tahan olla.»

Lao, kes on enda sõnul elanud hästi värvikirevat ja head elu, kuule ei karda ja kuulivesti ei kanna. Ta ei osanud öelda, kas on jäänud mingi vana asja pärast sihikule. «Sa ei saa meeldida kõigile, sa ei saa olla igas pulmas peiupoiss ja igal matusel kadunuke. Õigel mehel peab olema nii vaenalasi, kui ka sõpru,» tõdeb mees. 

Lao rääkis, et tema missiooniks on nüüd aidata noori, et nad ei satuks valele teele. Kirju minevikuga ärimees tahab hakata koolides käima, et sel teemal noortega rääkida.

Vaata kogu saateklippi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles