Jennifer Aniston pidi seriaali «Sõbrad» pääsemiseks kõvasti kaalu langetama

Elu24
Copy
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: MARK BLINCH/Reuters/Scanpix

Näitleja Jennifer Aniston on ka 50-aastaselt suurepärases vormis, kuid temagi on pidanud Hollywoodi kõrgete ilustandardite tõttu tegelema kehakaalu langetamisega. 

Celebrity Insider vahendab, et Anistonil paluti seriaalis «Sõbrad» Racheli rolli saamiseks viisteist kilo kaalust alla võtta. Anistoni jaoks oli Racheli roll läbimurdeline, enne seda olevat agent talle öelnud, et ilma kaalulangetamiseta kujuneb uute rollide saamine keeruliseks.

«Sõprade» osatäitjad (vasakult): David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox ja Lisa Kudrow. Juuni 2019.
«Sõprade» osatäitjad (vasakult): David Schwimmer, Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox ja Lisa Kudrow. Juuni 2019. Foto: Scanpix / AP

Saul Austerlitz peatus «Sõprade» sarja 25. aastapäevaks välja antud raamatus «Generation Friends» samuti Anistoni kehakaalul. Ta kirjutas, et näitleja pidi Hollywoodi jäämiseks kaalust alla võtma, lisades, et Hollywood on naisnäitlejate jaoks karm koht

Kaunist näitlejannat vaadates tundub uskumatu, et veidi rohkem kilosid võinuks saada tema näitlejakarjäärile takistuseks. Anistonil paluti Racheli rolli saamiseks teha etteaste liibuvas trikoos, mille peale naine tegi nalja öeldes, et see paneb kandideerimisele punkti.

Näitleja Jennifer Aniston, juuli 2019.
Näitleja Jennifer Aniston, juuli 2019. Foto: Scanpix / Paul Marks/Broadimage

Raamatu autor märkis, et Aniston nägi ka enne soovitatud kaalulangetust kaunis välja ja tema kohta ei saanud kindlasti öelda paks. Austerlitz lisas, et näitlejanna jäi kinni väitesse, et kaamera lisab kehakaalule 5 kilogrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles