Kohutavad kohtingud: briti modell avaldab oma kõige jubedamad kogemused Tinderis

Elu24
Copy
Jodie Westonil on Tinderiga ainult halvad kogemused.
Jodie Westonil on Tinderiga ainult halvad kogemused. Foto: SWNS.com/Scanpix

Modell Jodie Weston (26) pettus populaarses tutvumisrakenduses Tinder. Naine jõudis rakendust kasutada kõigest kaks nädalat, enne kui oma profiili ära kustutas, vahendab Daily Star

Kena modell oli valmis kohtama printsi valgel hobusel, kuid selle asemel sattus kolmele õuduslikule kohtingule. 

Esimene mees kellega blondiin kohtingul käis, suutis oma silmi hoida ainult naise rinnapartiil ja oleks õhtusöögi ajal peaaegu oma toolilt maha kukkunud, sest ei suutnud varjata, millist erutust naise dekolteest paistvad rinnad talle pakkusid.

Teine kinokohting tundus paremini minevat, kuid filmi lõppedes sai Jodie šoki, kui kino ukse taga ootas paari mehe väga vihane abikaasa.  

Kolmas kohting oli Jodie senistest kogemustest kõige katastroofilisem. Naise sõnul tuli mees talle tema Londoni korterisse järgi, kaasas kingituseks mõeldud chihuahua. Naine keeldus viisakalt mehe poolt pakutavast kingiks mõeldud koerast, mille peale mees ägestus ja tormas korterist koos koeraga välja. 

Jodie arvas, et ta ei näe meest enam kunagi, kuid sai šoki osaliseks kui päevi hiljem märkas meest oma kodu juures ringi luusimas. Jodie ütles väljaandele: «Ma suhtlesin temaga peale esimest kohtumist edasi, kuid mitte seetõttu, et oleksin tahtnud temaga tutvust jätkata, vaid olin mures koera heaolu pärast.»

Jodie naudib kosilaselt kingiks saadud kaisukaru seltskonda.
Jodie naudib kosilaselt kingiks saadud kaisukaru seltskonda. Foto: SWNS.COM/Scanpix

«Ta üritas mind kohtingutele kutsuda, kuid ma ütlesin talle ära tuues ettekäändeks oma perele küllasõidu. Järgmise päeva hommikul läksin alla, et oma ema autosse istuda, et koju sõita ja mees ootas mind kodu sissepääsu ees,» kirjeldab Jodie oma kogemust.

Perereisilt koju naastes püüdis naine mehest lõplikult lahti saada, kuid asjatult. «Paar nädalat hiljem sain teada, et kingiks toodud koer oli ära surnud, tõenäoliselt seetõttu, et mees toitis teda krõpsudega.» 

Tinderi-mees ilmus korduvalt Jodie ukse taha ja saatis naisele lõputult sõnumeid. «Ta saatis mulle kingiks hiiglasliku kaisukaru ja tahtis mulle pidevalt külla tulla ning hakkas mind ähvardama, et kui ma tema kallimaks ei hakka, siis kustub mulle politsei, et nad võtaksid minult temapoolt saadetud kaisukaru ära.» Lõpuks ajas mehe ära naise majahoidja ja kaisukaru on naisel tänase päevani alles.  

«Ma soovin tutvuda mehega, kellest saab tulevikus minu abikaasa, aga tundub, et tõmban ligi ainult hulle,» sõnas naine väljaandele. 

Pärast kohutavaid kohtingukogemusi on Jodie otsustanud kohtinguportaalidega lõpu teha ja plaanib naasta vanakooli meetodide juurde, milleks on meestega päriselus tutvumine.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles