Piltuudis: briti tütarlapse häda kontskingade pärast tipnes tragikoomilise õppetunniga

Elu24
Copy
Naine kontsakingi kandmas. Pilt on illustratiivne.
Naine kontsakingi kandmas. Pilt on illustratiivne. Foto: Reuters / Scanpix

Briti tšikk käis sõbrannadega väljas ja kirus terve öö, et tal on kontskingadega valus kõndida. Järgmisel hommikul sai neiu aga tragikoomilise õppetunni, sest avastas põhjuse, miks kingad talle haiget tegid, vahendab Mirror.

Ayleigh McGhee on noor neiu, kes elab Glasgow linnas Šotimaal.  

Hiljuti käis McGhee koos sõbrannadega pidutsemas. Ta kandis musta liibuvat kleiti ning pani jalga paeltega kontskingad. Peoöö väga meeldiv ei olnud, kuna McGhee olevat kurtnud terve aja, et kingad teevad talle kohutavat valu. 

Pärast valulikku pidu kirjutas neiu sõbranna Twitteris postituse, millega viimane võttis lühidalt kokku tragikoomilise õppetunni, mille McGhee tollest õhtust sai.

«Ayleigh päriselt ka oigas kogu öö ja rääkis, et ta ei saa kingadega kõndida,» alustas sõbranna postitust ja jätkas, et «ta avastas alles hommikul, et tal olid kingad valepidi jalas.»

Seega selgus, et kontskingad ei teinud valu lihtsalt niisama, vaid McGhee oli ise segamini ajanud kumb king kumba jalga läheb. Tšikk avastas vea alles järgmisel hommikul, kui nägi endast tehtud pilti. 

Postitus on praeguseks kogunud üle 33 000 reaktsiooni ning üks sotsmeedia kasutaja jagas selle all ka sarnast isiklikku kogemust. 

«Ei näe probleemi. Mina teen selliseid vigu kogu aeg, see on okei, me ei ole ideaalsed. Kord olid mul bikiinid tagurpidi jalas, kuni abikaasa märkas – tagumine osa oli ees,» kirjeldas üks naisterahvas postituse all.

Üks kriitilisem Twitteri kasutaja tõi aga sellest õppetunnist välja olulise erinevuse meeste ja naiste vahel. «Naised arvavad, et nad peavad moe pärast kannatama, mehed millegi nii ebamugavaga majast ei lahkuks,» kommenteeris naisterahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles