Kas eestlannast supermodell Karmen Pedarul on tõesti uus kallim?

Elu24
Copy
Karmen Pedaru Victoria's Secret'i moeshowd vallutamas.
Karmen Pedaru Victoria's Secret'i moeshowd vallutamas. Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP/Scanpix

Alles see oli kui Kehrast pärit supermodell Karmen Pedaru (29) lahutas 2018. aastal oma kuus aastat kestnud abielu itaallase Riccardo Ruiniga. Kuid tundub, et modelli elus puhuvad uued tuuled ja naine on leidnud uue kallima. 

Pedaru kinnitas toonast lahutust Vikerraadio saates «Owe Peterselli show», kus ei välistanud uue silmarõõmu leidmist ka Eestist. «Kõigil on šanssi, lihtsalt oleneb ju inimesest,» teatas modell. 

Ka ei kartnud moemaailma vallutanud kaunitar sattuda õnneküttide otsa. «Ma olen piisavalt tark, et ma näen ära. Piisavalt kaval. Neid on nii palju. Igast luusereid.»

Tundub, et tänaseks on modell leidnud enda kõrvale mehe, kes teda ka väärib. Naine on nimelt mitmel korral oma Instagrami Story's jaganud pilte endast tõmmu mehe käevangus. Tegemist on itaallasest stilisti ja moekunstniku Francesco Scognamiglioga (44). Viimati jagas naine sotsiaalmeedia vahendusel kaadrit, kus käsikäes väisati moeeliidi heategevuslikku moeüritust «Green Carpet». Ka Scognamiglio on jaganud pilte, kus on koos Pedaruga ning mehe Instagramist leiab paarist pildi, kuhu alla on mees kirjutanud: «Eile õhtul koos oma ingliga ? Armastan sind #karmenpedaru» Kas tegemist on Pedaru uue kallimaga või on supermodell lihtsalt moekunstniku muusa? Seda näitab aeg. 

Vaata pilte siin: 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles