Mees, kelle nimi on Thomas Cook, kardab, et turismifirma pankroti tõttu jääb ta pulm ära (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Pruutpaar. Pilt on illustreeriv
Pruutpaar. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Maailma vanim turismifirma Thomas Cook teatas 23. septembril, et on pankrotis ning kõik reisid ja lennud tühistatakse. Pankrotiteate tõttu on maailma erinevates paikades lõksus umbes 600 000 inimest, kes ootavad, et neid koju lennutatakse.

Ühendkuningriigist pärit Thomas Cook kardab, et temaga sama nime kandva reisifirma pankrott mõjutab ta elu, kaasa arvatud ta abiellumist, mis võib ära jääda, teatab msn.com.

29-aastane Cook on praegu koos oma elukaaslase, 27-aastase Amelia Binchi ja nende kahe lapsega Kreekas Rhodose saarel, kus nad peaksid 27. septembril abielluma.

Nad ostsid oma reisi ja pulmapaketi Rhodosele reisifirma Thomas Cook kaudu, kuid nüüd ootab neid ees kiirkorras kodumaale tagasi toimetamine. Osa külalisi on samuti Rhodosel, osa aga veel Suurbritannias.

«Firma Thomas Cook lubas meile erakordset pulma ja üllatust, kuna mul on firmaga sama nimi. Selle firma pankrotistumine ei ole meie jaoks üllatus, mida me ootasime,» sõnas mees.

Kesk-Inglismaalt Nottinghami lähedasest Hucknallist pärit paar maksis Rhodose pulmapaketi eest 10 000 naela (11 300 eurot).

«Olen meeleheitel. Kutsusime Kreekasse pulma üle 30 inimese, kellest osa on kodumaal, kaasa arvatud minu isamees. Mina ja minu naine kogusime raha ning plaanisime pulma kaks aastat. Me oleme pulma eest maksnud ja me ei tea, mis saab edasi,» jätkas Cook.

Briti valitsus langetas otsuse tuua ära välisriikides olevad 150 000 oma kodanikku, kes ostsid puhkusereisi Thomas Cooki firma kaudu.

Thomas Cookilt reisipaketi ostnud inimesed Hispaania Mallorca saare lennujaamas
Thomas Cookilt reisipaketi ostnud inimesed Hispaania Mallorca saare lennujaamas Foto: ENRIQUE CALVO / REUTERS/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles