Kadunud inimeste otsija Aare Rüütel Rehe juhtumist: ta soovis lahkuda nii, et teda ei märgataks (7)

Elu24
Copy
Aare Rüütel / Aivar Rehe
Aare Rüütel / Aivar Rehe Foto: Elu24.ee fotomontaaž

«Kõik võimalused ja motiivid seoses Aivar Rehe kadumisega on endiselt laual,» kinnitab vabatahtliku sihtasutuse Kadunud juhtfiguur Aare Rüütel. Tema sõnul on välistatud vaid võimalus, et meest tabas terviserike kodutänaval. 

«Me ei tegele ennustamisega, kõik on veel võimalik,» avaldab Rüütel, kes on üheskoos vabatahtlike ja politseiga eile hommikul kadunud Aivar Rehet taga otsinud. «Fakt on, et eile hommikul lahkus ta kodust kapuuts peas ehk ei soovinud, et teda märgataks,» täpsustab vabatahtlik otsija.

Informatsiooni mehe kohta palju laekunud ei ole. «Oleme ühenduses olnud Rehe lähedaste sõpradega, paljud on pakkunud abi otsingutel, kuid vettpidavat infot ei ole siiani laekunud,» kinnitab ta. 

Sihtasutus Kadunud kutsub üles kõiki, kes võisid eile hommikul kella 9–11 ajal Tallinnas Pirital Ranniku tee, Randvere tee, Merivälja tee piirkonnas või kaugemal liikumas musta värvi dresse kandvat kapuutsiga pikemat kasvu inimest, teavad Aivari praegust asukohta või on kuulnud infot millestki, mis aitaks otsingu planeerimisel, sellest viivitamatult teada anda SA Kadunud 24/7 infotelefonile 661 6776 või teavitada sellest politseid.

Ka politsei jätkas täna Rehe otsingutega. 56-aastane endine Danske Eesti juht Aivar Rehe lahkus eile hommikul kodust ja pole senini naasnud. 

Aivar on 56-aastane, 180 cm pikk, kõhna kehaehituse ja halliseguste juustega. Aivaril on jalas musta värvi dressipüksid kirjaga Collistar ja musta värvi spordijalatsid, millel valget värvi tald, seljas dressipluus. Peas võib kanda kapuutsi.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles