Hullunud fänn tahtis Miley Cyrust viljastada

Elu24
Copy
Miley Cyrus.
Miley Cyrus. Foto: Reuters/ScanPix

Laulja Miley Cyruse (26) turvalisus oli nädalavahetusel Las Vegases ohus. Esinemise ajal oli publikus hullunud fänn, kes soovis Cyrust viljastada, vahendab TMZ.

Cyruse turvameeskond oli laulja Las Vegase kontserdi ajal kõrgemas valmisolekus. Turvameestel oli põhjust arvata, et Cyruse turvalisus oli ohus.

Meeskonnal oli õigus, sest turvamehed märkasid kontserdi ajal publikus 42-aastast David Rumseyt. Just see mees oli teinud lauljale aastaid sotsmeedia vahendusel ähvardusi, mille tõttu oli ta ka turvameeskonna jälgitavate nimekirjas.

Lauljatari turvamehed pidasid Ramsey kinni ning hullunud fänn viibib hetkel vahi all. TMZ allikate sõnul oli Ramsey kinnipidamisel öelnud, et: «minu elu missiooniks on Miley viljastada!»

Mehe Twitteri konto on täis kahtlaseid postitusi, kus Ramsey on Cyrusele kirjutanud juba alates 2018. aastast. Hullunud fänn on ohtralt kirjutanud ka Donald Trumpile, keda süüdistab Ramsey selles, et ta Cyrusele haiget on teinud.

Lisaks sellele kirjutas Ramsey oma sotsmeedias, et soovib Cyruse auks surnust tagasi tuua Michael Jacksoni ja Prince'i, kellega nad saaksid koos pidu panna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles