Driftimise meistriklass: vaata videost, kuidas veokijuht Tallinna Driftikeskuse seina rammis

Elu24
Copy
Veoauto hakkas kokkupõrke tagajärjel driftima ja sõitis vastu Driftikeskust.
Veoauto hakkas kokkupõrke tagajärjel driftima ja sõitis vastu Driftikeskust. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost / @MADJAROFF

Pardakaamera jäädvustas täna hommikul Tallinnas vastassuunavööndisse driftinud veoauto, mis põrkas kokku sõiduautoga ning sõitis seejärel vastu Driftikeskuse seina.

Täna hommikul kella kaheksa paiku sai politsei teate õnnetusest Tallinnas toimunud liiklusõnnetusest. Punane 6 läheduses põrkasid kokku veoauto DAF ja sõiduauto Toyota, ning kokkupõrke tagajärjel sõitis veok omakorda vastu lähedal asuva maja seina. 

Veoki driftimise vastassuunavööndisse ja kokkupõrked auto ning maja seinga jäädvustas ühe kaasliikleja pardakaamera. Hoone, mille vastu kokkupõrke tagajärjel veoauto sõitis, kuulus Driftikeskusele. 

«Siinkohal tuletame meelde, et ohutum ja soodsam on driftimisega tegelda Driftikeskuses,» kirjutas viimane sotsmeedias pool naljaga. 

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juhi Hannes Kullamäe sõnul oli tegu väga õnneliku õnnetusega, sest ükski inimene selles vigastada ei saanud. «Kindlasti tuleks nii pööretel kui ka kurvides kiirust oluliselt vähendada. See kehtib nii suurte kui ka väiksemate masinate puhul, kuiva kui ka märja tee korral, sest kontrolli kaotamiseks oma sõiduki üle piisab ka väga väikesest eksimusest,» rõhutab Kullamäe.

Mõlemad juhid olid kained ja õnnetuses võttis süü endale veoauto juht. Kahjude korvamisega tegeleb kindlustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles