STAARIDE SALAJANE INSTAELU: mõned hämmastavad näited, mida me võime leida kuulsuste varikontodelt!

Elu24
Copy
Bella Hadid ja sigarett, pilt on tehtud 2016. aastal.
Bella Hadid ja sigarett, pilt on tehtud 2016. aastal. Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP/Scanpix

Oma lemmikstaaride sotsiaalmeedia kontosid on lihtne interneti sügavustest leida, hoopis raskem on leida staaride salajasi võltskontosid ehk finsta'sid.

Maailmastaaride salajased Instagrami-kontod võivad olla loodud eri põhjustel, mõni kuulsus on avanud finsta lihtsalt enda lõbustamiseks, teine staar jagab oma armastust toidu vastu ning kolmas soovib lihtsalt jagada oma alter ego tegemisi. Siin on maailmakuulsused, kellel on salajased finstad...

1. Justin Bieber

Justin Bieber on loonud oma alter ego'le Skylark Tylarkile isikliku Instagrami-konto. Kuigi Bieber ei värskenda kontot regulaarselt, pakuvad Skylarki tegemised laulja fännidele siiski jätkuvalt huvi ning kontol on ligi 190 000 jälgijat. Konto kajastab ka laulja sõprust Post Malone'iga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i miss you posty answer your Facetime buddy

A post shared by Skylark Tylark (@skylarktylark_) on

2. Ariana Grande

Lauljanna Ariana Grande on loonud armsa Insta-konto oma mininotsu auks. Notsul, kelle nimi on Piggy Smallz, on ligi 506 000 jälgijat ja lauljanna on notsu Instgrami mitmel korral jaganud ka oma ametlikul kontol. Kindlasti toob imearmas instanotsu rõõmu Grande fännidele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hiujndndnnfndnddnnnndneje j

A post shared by Piggy Smallz (@realpiggysmallz) on

3. Bella Hadid

Modell Bella Hadid on Jaapani ja selle subkultuuri harajuku tulihingeline fänn. Modell külastas Jaapanit ja oli riigist niivõrd vaimustunud, et lõi oma jaapani alter ego Rebekka Harajuku, kelle jaoks avas eraldi Insta-konto ehk finsta, kus jagab fännidega oma Jaapani reisielamusi. Bella on tagasi oma kodulinnas New Yorgis ning tundub, et Rebekka jäi Jaapanisse oma elu elama. Kontol on 20 300 jälgijat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤️

A post shared by Rebekka Harajuku (@rebekkaharajuku) on

4. Sophie Turner 

Menusarja «Troonide mäng» näitleja, Sansa Starki kehastaja Sophie Turner teab , et toidu-Instagramid on väga populaarsed. Turneri kireks on vorstid ja ta on pühendanud oma finsta erinevate vorstisortide tutvustamisele. Finstas saab vorstikeste kohta teada kõike. Võimalik, et Turner on esimene vorsti-entusiast, kes taolise konto on loonud ja näitlejal on  juba 39 100 jälgijat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You gotta live the life mayn

A post shared by Passionate Bout The Saus (@sophiessausagereviews) on

5. Cole Sprouse

Netflixi seriaalist «Riverdale» tuntud kuumal Cole Sprouse'il on omapärane finsta, mis on pühendatud mehe fännidele, kes püüavad temast salaja ilma tema loata pilte klõpsata. Mees klõpsab sellistest fännidest omakorda pildi ja lisab selle oma finsta kontole. See on väike meeldetuletus, et viisakas oleks enne pildi tegemist luba küsida. Mehe salakontol on 5,7 miljonit jälgijat.

6. Kate Moss

Supermodell Kate Moss on kogu oma pika karjääri vältel andnud ainult paar intervjuud. Modell eelistab lihtsalt poseerida ning mitte rääkida. Moss on hoidunud ka sotsiaalmeediast, sest soovib luua enda ümber teatud müstilist aurat. Kuid naisel on salajane konto, kuhu ta vahetevahel postitab pilte oma igapäevategemistest. Modelli salakontol on 55 300 jälgijat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Evening ??? ?: @edward_enninful #katemoss #wheresmossy

A post shared by Kate Moss (@wheresmossy) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles