Totaalne muutumine: noor laulja kaotas vähem kui aastaga 50 kilogrammi

Elu24
Copy

Brooklynis elav laulja-näitleja Gianna Sciortino (22), kes kaalus ligikaudu 107 kilogrammi, otsustas läbida totaalse muutuse ja kaotas vaid 10 kuuga üle poole oma kehakaalust, vahendab Daily Mail.

Sciortino soovis teha edukat karjääri meelelahutusäris, kuid tema kehakaal oli muutunud talle takistuseks sel teekonnal. Noor laulja ja näitlejanna oli viimased neli aastat üritanud kaalust alla võtta, kuid edutult. 

«Olen sünnist saati olnud ülekaaluline,» selgitas ta. «Terve oma elu olen alati tervislikult toitunud ja teinud nii palju trenni kui võimalik, kuid pärast mitut arstivisiiti sain teada, et minu hormoonid ei ole tasakaalus.»

Sciortino tõdes väljaandele: «Selleks ajaks, kui olin 18-aastane, oli mul diagnoositud polütsüstiliste munasarjade sündroom, tänu millele olin hakanud kaalus juurde võtma ega saanud nendest kilodest enam lahti.»

Naise unistus oli saada edukaks muusikalinäitlejaks, ta käis tihti prooviesinemistel, kuid talle tundus, et tema oskusi ja annet ei hinnatud, vaid teda hoopis arvustati tema kehakaalu ja välimuse pärast. «Ma tundsin, kuid produtsendid mõtlesid: hea töö suure tüdruku kohta,» kirjeldas Sciortino väljaandele oma kogemust.

Pöördeline hetk saabus Gianna jaoks 2016. aasta sügisel, kui ta valiti lõpuks Hairspray muusikali mängima tegelast, keda võis seostada ka tema kehakaaluga – paksukest Tracy Turnbladi. See roll oli Giannale inspiratsiooniks, sest Tracy näol oli tegemist ülekaalulise tantsijaga, kes murrab kõik eelarvamused ja piirid ning saavutab sõltumata oma kehakaalust tantsijana edu. 

Pärast mitmeid ebaõnnestunud kaalulangetuskatseid otsustas Gianna minna maovähendusoperatsioonile. «Ma teadsin, et pean midagi tegema, sest ma ei olnud enam õnnelik. Ma olin masenduses ja vihkasin ennast. Peale Hairspray rolli ei saanud ma enam uusi osi, kuna olin ülekaaluline.»

Kümme kuud pärast operatsiooni oli naisel õnnestunud kaotada üle poole oma algsest kehakaalust. Naise sõnul eemaldati üle poole tema maost ja ta ei tunne enam sellist näljatunnet nagu varem. Kuus kuud enne operatsiooni pandi naine vedeldieedi peale ja ta pidi läbima psühholoogilise testi. Praeguseks on Gianna oma menüüst välja arvanud punase liha ja piimatooted ning tal on rangelt keelatud süüa pärast kella seitset. Naine teeb järjepidevalt viis korda nädalas ka trenni.

Tänaseks näeb Gianna välja nagu hoopis teine inimene ja isegi lähisugulased ei tunne naist enam ära. Pärast lisakilode kaotamist on naisest saanud edukas suunamudija ning ta võib uhkeldada üle 175 000 Instagrami jälgijaga ja üle  3000 YouTube'i fänniga. Naine on mõlemal sotsiaalmeediaplatvormil jaganud videoid oma kaalulangetuse teekonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles