Galerii: Kanal 2-e pöörane moelahing «Moeloojad» sai ootamatu lõpu!

Elu24
Copy

Täna õhtul haarasid käärid Anu Saagim, Lenna Kuurmaa, Ott Lepland ja noor interneti-sensatsioon Hensugusta. Avaepisoodis said armastatud Eesti staarid ülesandeks luua proffide käe all T-särk. 

Esimese saate võitis žürii hinnangul Ott Lepland, kes disainis lihtsa, aga samas mitmetähendusliku sõnumiga T-särgi. Lõpliku otsuse teevad siiski televaatajad, kes saavad oma lemmikutele hääle anda Tallinn Dollsi Facebooki lehel.

Staaride disainitud T-särgid on müügil Tallinn Dollsi veebipoes ja veel sel nädalal saab neid omale soetada soodusega miinus 40 protsenti! Kiirusta, sest kes ees, see uue ja ägeda särgi omanik! Särke saab eeltellida SIIT!

Põnev moeeksperiment jätkub juba järgmisel laupäeval kell 19.30, mil mitteprofessionaalsed moeloojad on käe valgeks saanud ja saavad ülesandeks teha rõivakomplekt oma ideaalsele vastssugupoole esindajale. Särisev ja sensuaalne väljakutse osutub aga päris keeruliseks –  kuidas riietada oma ideaalnaist või -meest? Ja veel nii, et tulemus rabaks ka seda inimest ennast? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles