Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Labane mees oli šokeeritud, kui briti neiu talle väga paljastava foto saatis (1)

Elu24
Copy
Noor naine. Pilt on illustreeriv.
Noor naine. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Oberhaeuser / Scanpix

Faye Kinley (20) jagas sotsiaalmeedias iroonilist vestlust noormehega, kes oli neiule saatnud pildi enda suguelundist. Faye vastus labasele fotole oli mehe jaoks šokeeriv, ning viimane tundis ennast hetkega ebamugavalt. 

Šotimaal elav Faye tegi sotsiaalmeedias avalikuks vestluse noormehega, kes alustas neiuga vestlust paljastava pildiga, vahendab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

looking a bit pasty luv x

A post shared by faye ✨ (@fayekinley) on

«Suvaline tüüp sai kuskilt mu telefoninumbri, ning saatis mulle pildi oma suguelundist,» kirjutas Faye oma sotsiaalmeedia postituses.

Selle peale otsustas aga mehena sündinud, kuid naisena elav Faye noormeest šokeerida, ning saatis talle vastu enda riistapildi.

«Tundub, et ta ei olnud tänulik, kui ma talle enda oma vastu saatsin. Töötas nagu võluväel,» kirjutas transsooline Faye, ning lisas tõestuseks kuvatõmmised vestlusest.

Nende põhjal selgus, et noormees läks nähtu peale päris endast välja, ning küsis: «mida kuradit? Miks sa mulle midagi sellist saadad?»

Nimetu noormees täpsustas, et blokeerib kohe Faye numbri ära, ütles head aega ja lisas: «kustuta see vestlus ära.»

Faye muidugi noormehe palvet kuulda ei võtnud, ning jagas nende iroonilist vestlust nii Facebookis kui ka Twitteris. Viimases on neiu postitusele reageeritud juba ligi 300 tuhat korda ning seda on jaganud üle 62 tuhande inimese.

Postitus, kus nii noormehe kui ka Faye suguelundeid katavad toiduainete emotikonid, on teeninud ka hulgaliselt toetust avaldavaid kommentaare. 

«Mehed lähevad väga marru, kui sa kohtled neid nii, nagu nemad sind kohtlevad,» kirjutas Amy briti neiu postituse alla.

Teine lisas: «see on vist kõige naljakam asi, mida ma viimaste kuude jooksul olen näinud.» 

Facebookis sai Faye postituse peale tegevuskeelu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles