Nüüd on see võluval Rihannal tehtud ja kiirelt tagasi muuta ta seda ei saa!

Elu24
Copy
Rihanna.
Rihanna. Foto: Angela Weiss / AFP / SCANPIX

Multitalent Rihanna, kes tegutseb nii muusika- kui moeäris teab, mis on alanud sügishooaja kõige kuumemad soengutrendid. Laulja üllatas uue soenguga ja on ainult aja küsimus, mil juuksurite juurde hakatakse minema just tema pilt näpus.

Rihanna jäi uue soenguga fotograafidele silma oma uue pesukollektsiooni Fenty esitluse järelpeol. Laulja nägi uut soengut kandes lummav välja, tema pikkadele kaunilt säravatele juustele on nüüd lisandunud tukk! Rihanna on tukka ka varem kandnud, kuid viimati aastaid tagasi.

Rihannal on kombeks soenguid tihti muuta, kuid lõigatud tukk ei paku selleks enam eriti palju võimalusi. Rihanna uue soengu juurde sobisid hästi tumedast teksariidest rõivad, julge punane huulevärv ja silmatorkavalt suur kullast kaelakee. 

Harpers Bazaar vahendab, et tähelepanelikum vaataja võis märgata ka Rihanna maniküüri - laulja pikkade valgeks värvitud kandilise ülaosaga küüsi katsid osaliselt musta tooni maalingud. Rihanna on ennegi trende loonud ja kui valge küünelakk võidutseb enamasti suvel, siis nüüd võib laulja eeskujul seda kanda ka alanud sügishooajal! Vaata Rihanna uut soengut siin

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles