Brad Pitt rääkis lahutuse kohta suu puhtaks

Elu24
Copy
Angelina Jolie ja Brad Pitt õnneliku abielupaarina.
Angelina Jolie ja Brad Pitt õnneliku abielupaarina. Foto: AFP/SCANPIX

Brad Pitt on olnud hingeotsingutel alates 2016. aastast, mil lahutas abielu Angelina Joliest. Hiljutises intervjuus NPRiga paljastas Pitt, milline oli lahutuse mõju tema elule ja uues filmirollis üles astumisele. 

Näitlejalt küsiti otse, millist mõju avaldas lahutus avaldas lahutus mehe poolt «Ad Astra» filmis mängitud rollile. Pitt mängib filmis tegelast, kelle pere on purunenud ja mees püüab filmis leida oma kadunud pereliiget. Pitt arutas intervjuu käigus avameelselt, kuidas abielulahutus tema psüühikale mõju ja kuidas antud filmiroll aitas tal suhte lõppemisest üle saada.  

Näitleja selgitas intervjuus: «Rääkides üleüldiselt perekonna lagunemisest, siis tegu on kindlasti silmi avava kogemusega. Ma räägin jälle üldiselt – aga mul oli vaja mõista omaenda süüd oma suhte purunemisel ja ka seda, mida ma oleksin saanud suhtes paremini teha. Ma ei tahtnud enam oma elu samal viisil jätkata.»

Selle kuu alguses New York Timesile antud intervjuus selgitas Pitt, et lahutus Joliest ajendas teda lõpuks joomisest loobuma ja alustama osalemist Anonüümsete Alkohoolikute kohtumistel. «Olin asjad viinud nii kaugele kui võimalik ja lõpetasin enda jaoks joomise õigustamise,» ütles Pitt. Näitleja muljetas ka oma AA-kohtumistel käimise kogemustest: «Istusin paljude meestega laua taga ja vestlesime nendel teemadel avatud ja ausal viisil. See oli see turvaline koht, kus ei antud hinnanguid. Väga vabastav oli paljastada inimestele oma iseloomu koledad küljed. Selles on suur väärtus,» rääkis Pitt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles