Pildid: jõmmid rammisid Grete Paia auto matkaraja parkla võpsikusse

Elu24
Copy
Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetus. Parem auto kuulub liiklushuligaanidele. Parklas sai kannatada nii tagumine valge auto, mis kuulub Grete Paiale, kui ka esiplaanil olev audi.
Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetus. Parem auto kuulub liiklushuligaanidele. Parklas sai kannatada nii tagumine valge auto, mis kuulub Grete Paiale, kui ka esiplaanil olev audi. Foto: Erakogu

Laulja Grete Paia (24) veetis rahulikku pühapäeva õhtupoolikut Tabasalu terviserajal. Pärast jalutuskäiku parklasse naastes avastas Paia, et tema auto oli pooleldi võpsikus, ning selle tagumine ots oli sodiks sõidetud.

Paia postitas eile sotsiaalmeediasse videod Tabasalu terviseraja parklast, kus laulja auto oli õnnetult ette jäänud Hondat juhtinud liiklushuligaanidele. 

«Käisin Tabasalu matkarajal ilusat sügisilma nautimas, ning umbes tund aega hiljem, kui tagasi parklasse jõudsin, ootas ees päris tore üllatus,» kirjeldab Paia pühapäeva õhtul umbes kella viie ajal juhtunut. Algselt jäi lauljale segaseks, miks tema auto võpsikus on: «lähemale jõudes sain aru, mis oli juhtunud.»

Paia auto tagumisse vasakusse nurka oli sisse sõidetud, ning lauljanna arvates pidi sõidukiirus olema päris suur.

Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Grete Paia auto.
Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Grete Paia auto. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretepaia

«Minu auto sai kahjuks või õnneks esimese tabamuse. Teisel Audil, mis pihta sai, oli kannatada saanud vaid tagumine stange,» täpsustas Paia liiklusõnnetuse tagajärgi. Õnnetuse pealtnägijaks oli üks noor pere, pereisa teavitas juhtunust ka politseid.

Paia sõnul oli pereisa õnnetuse hetkel umbes 7 meetri kaugusel. Mehe väitel olid kaks meest, kes näisid olevat purjus, vahetult pärast õnnetust autost välja tulnud, tükk aega veel auto juures suitsu teinud ja passinud. Siis jooksid jõmmid ühtäkki eri suunas, jättes maha nii oma auto ning ka ühele süüdlasele kuulunud telefoni.

«Ma ei saa pead pakule panna selle joobes juhtimise teemaga, aga vaevalt pealtnägija niisuguse asjaga eksida sai. Esiteks olid nad vist enne plehku panemist samuti midagi rüübanud, ning teiseks, kui inimene sündmuskohalt põgeneb, siis väga palju variante ei saa ju olla,» kommenteeris Paia. 

Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Grete Paia auto. «Aasta idiootide auhind läheb,» kirjutas Paia postituse juurde.
Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Grete Paia auto. «Aasta idiootide auhind läheb,» kirjutas Paia postituse juurde. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretepaia

Paia teadis rääkida, et autos kõrvalistujana viibinu saadi kätte üsna ruttu, aga esialgu oli ta puhumisest keeldunud. «Minuni pole infot veel juhi kohta tulnud. Loodetavasti saadi ka tema ikka kätte,» lisas Paia.

«Eks me omavahel ka spekuleerisime, et tegelikult oli ikkagi ilmselt väga õnnelik õnnetus. Kui minu autot ja seda teist Audit poleks ees justkui olnud, siis võib ainult ette kujutada, milliseks oleks võinud see olukord kujuneda juhtunut pealt näinud pere jaoks,» nentis Paia ja lisas: «põhiline, et inimesed viga ei saanud.» 

Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Grete Paia auto.
Tabasalu terviseraja parklas toimunud liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada Grete Paia auto. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretepaia

Hetkel Paia autole tehtud kahju suurust ei tea. «Loodetavasti annab korda teha, kuna mulle tõesti väga-väga meeldib mu punn, ent eks ole näha,» lisas Paia lõpetuseks.

Politsei sai liiklusõnnetuse teate kell 16.29. «Kuigi nii Honda juht kui ka kaasreisija jooksid vahetult pärast avariid metsa poole, on tänaseks politsei siiski mõlemad tabanud,» teatas PPA pressiesindaja Annika Maksimov ja kinnitas, et Honda juht oli avarii toimumise hetkel alkoholijoobes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles