Miley Cyrus annab vihjeid hiljutiste lahkuminekute osas

Elu24
Copy
Miley Cyrus.
Miley Cyrus. Foto: EDUARDO MUNOZ / REUTERS / Scanpix

Laulja Miley Cyrus tegi sotsiaalmeedias hiljutise kahe lahkumineku järel krüptilise postituse. Cyrus lahutas abikaasast, Liam Hemswothist 8-kuud tagasi ja seejärel oli naisel suhe Kaitlynn Carteriga, kuid ka see romanss ei kestnud pikalt! 

Cyrus kirjutas postitatud foto juurde, millel teda näha koos kahe koeraga:

«Toredat pühapäeva mulle ja kahele haisvale koerale. Üles ärgata koos lemmikutega on minu jaoks parim viis alustada päeva. Saan osa tingimusteta armastusest!

Loomade puhul on parim see, et nad ei hooli detailidest ja elavad kuldse reegli järgi - armasta ja ole armastatud. Ei mingeid küsimusi seoses rikkuse, karjääri, ande, rassi vanuse või soo osas»

Postitus jätkus «Lemmikute armastus on tingimusteta ja kõik mida nad vastu soovivad on lojaalsus, usaldusväärsus ja truudus (mis meenutab mulle kedagi)»

Cyruse salapärane vihje «mis meenutab mulle kedagi» on pannud fännid arvama, et naine räägib kas endisest abikaasast Liam Hemswothist või hiljutisest armsamast Kaitlynn Carter´ist

Cyrus tegi postituse nädal pärast Kaitlynn'ist lahkuminekut ja veidi rohkem kui kuu aega tagasi jõustus abielulahutus abikaasast Liamist.

Celebrity Insider vahendab, et laulja viimase armuloo kohta on levimas kuuldus, mille kohaselt Cyrus ei tundnud ennast suhte tõsisemaks muutudes mugavalt. Suhte algus Kaitlynn'iga oli lõbus, aga emotsioonide lisandudes tundis Cyrus, et peab pidurit tõmbama, mis viis paari ootamatu lahkuminekuni. Curys oli just lahutanud abikaasast ja talle tundus, et läks uude suhtesse liiga kiiresti.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles