Meeleolukas galerii: Täna 26. sünnipäeva tähistav Kanal 2 läbi aegade!

Elu24
Copy

Kui keegi tunneb täna Eesti televaataja hingeelu ja soove, siis on see just Kanal 2! Täna oma 26. sünnipäeva tähistav Kanal 2 on toonud ekraanile hulga kodumaiseid sarju ja saated, mis on vastu pidanud pikki hooaegu – näiteks eestlaste üks lemmiksarju «Pilvede all» on sel sügisel ekraanil juba 19. hooajaga. Kanal 2 paistab silma oma julgusega katsetada ekraanil erinevaid formaate ja telenägusid, et tuua televaatajate argipäeva juurde rohkem särtsu ja positiivsust.

1993. aasta sügisel asutas filmiprodutsent Ilmar Taska Eesti esimese erakapitalil põhineva telekanali Kanal 2. Telekanali esimene saatepäev algas 1993.aasta 1. oktoobril kodumaise animafilmiga «Kapsapea».

Täna on Kanal 2-st kujunenud Eesti erakanalite lipulaev, mis pakub parimaid hetki läbi nädala. Telesaadete edetabelid kinnitavad, et Eesti televaataja hindab Kanal 2 ekraanil näidatavat kodumaist teletoodangut ning ka kvaliteetset hankeprogrammi kõrgelt.

Soovime ka omaltpoolt sünnipäevalapsele palju, palju õnne ja loodame, et sama säravat loomingut jätkub veel pikkadeks aastateks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles