Nagu kaks tilka vett: kas sina teed vahet kumb kaunitar on Kate Moss?

Elu24
Copy
Kumb neist on Kate?
Kumb neist on Kate? Foto: Kuvatõmmis Instagramist /Scanpix

Inglanna Denise Ohana (39) arvas, et tema unistus edukast modellikarjäärist on igavesti purunenud olles 18-aastaselt sattunud liiklusõnnetusse, mis jättis naisele püsivad näoarmid.

 

Lancashire'ist pärit Ohana oli kindel, et moemaailma uks on tema jaoks igavesti sulgunud. Kuid tänu hämmastavale sarnasusele supermodell Kate Mossiga on 39-aastane naine suutnud moemaailmas jala ukse vahele saada. 

Ormskirkist pärit kahe lapse ema suurimaks unistuseks juba teismelisena oli moemaailmas modellina karjääri teha. Ka toona jäi tema hämmastav sarnasus supemodell Kate Mossiga inimestele koheselt silma.

Denise meenutas väljaandes: «Kui olin 16-aastane tulid inimesed tihti tänaval minu juurde ja tõdesid, et meenutan neile Kate Mossi. Meil ei olnud tol ajal juurdepääsu mobiiltelefonidele ja tehnoloogiale nagu praegu. Ma ei teadnud tol ajal kes Kate Moss oli.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caught out smoking ?#papped #katemoss #fakemoss . . Photographer talented @doddywood

A post shared by Denise Ohnona (@katemossalike) on

Kahjuks pandi Denise'i unistused modellikarjäärist ootele, kui ta sattus saatuse tahtel kohutavasse liiklusõnnetusse. Sel ajal kõigest 18-aastane Denis oli just allkirjastanud modellilepingu, kui pidi oma karjääriplaanidest loobuma. 

Ta selgitas väljaandes: "Ma oli kaasreisija autos, millele sõitis otsa kahekorruseline buss. Ma lendasin nägu ees vastu tuuleklaasi mis purunes ja mul on tänu sellele terve nägu arme täis. Ma nägin peale õnnetust välja nagu koletis.»

Denise on aastate jooksul käinud mitmetel operatsioonidel, proovinud laserravi, erinevaid protseduure ja kreeme, kuid tulutult ja tal on siiani armid. Pikki aastaid peale oma lapsepõlve unistuse purunemisest andis saatus lõpuks naisele võimaluse oma ambitsioonid täide viia.

Kate Moss
Kate Moss Foto: PA Images/Scanpix

Naine otsustas osaleda Briti televisioonis jooksvas kuulsuste teisikute saates ja peale saates esinemist hakkas ta saama telefonikõnesid fotograafidelt ja riidebrändidelt, kes soovisid koostööd teha.

Tänaseks on Ohana modellitööde alla mattumas ja seda just tänu oma sarnasusele Kate Mossiga. Ta paljastas väljaandes: «Kui olen kesklinnas, siis inimesed peatavad mind tänaval, et minuga fotosid teha, restoranides inimesed tihti sosistavad mind nähes ja see on päris naljakas!»

Kuigi Denise on tänulik Kate Mossile sarnaneva supermodelli välimuse eest, loodab ta moetööstuses endale nime teha. Ohana ütles väljaandele: «Paljud fotograafid on mulle öelnud, et näen välja nagu Kate, aga nad soovivad näha Denise'i enda välimust.»

Modelli arvates on tema välimuse võrdlemine Kate Mossi välimusega tohutu kompliment. Kuid ta loodab, et ka ta enda ainulaadne väljanägemine talle tulevikus moemaailmas nime teeb.

«Saan järgmisel aastal 40 ja see teeb mulle rõõmu, et fotograafidele minu välimus ja töö meeldivad,» sõnab naine.  

Naise sõnul on maailmas siiski ainult üks ja ainus Kate Moss ja tema on lihtsalt teisik. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles