Perepilt: pärast lahutust esimese suure rolli teinud Angelina Jolie tõi lapsed punasele vaibale

Elu24
Copy

Hollywoodi uue filmi «Pahatar: kurjuse käskijanna» esilinastuse punasel vaibal särasid Angelina Jolie (44) kõrval tema viist last.

Järjefilmis «Pahatar: kurjuse käskijanna» kehastab Jolie taas kurja haldjat. Tegu on Jolie esimese filmiga pärast näitlejanna ligi kolmeaastast pausi suurelt ekraanilt, mis järgnes Jolie purunenud abielule Brad Pittiga (55).

Mõlemad kuulutati seaduslikult vallaliseks 2019. aasta aprillis, lahutusprotseduur oli selleks ajaks kestnud kaks ja pool aastat. 

Nüüd on Jolie taas filmiekraanil ning oli peaosalisena üle pika aja punasel vaibal. Näitlejanna võttis tähtsale õhtule toeks kaasa lapsed. Joliel on kokku kuus last, neist kolm on lapsendatud, kolm on näitleja bioloogilised lapsed koos Pittiga.

Maddox (18), pere vanim laps, kelle näitlejanna lapsendas 2002. aastal Kambodžast, õpib Lõuna-Koreas ülikoolis ning esilinastusest osa ei võtnud.

Punasel vaibal kõndisid Pax (15) ning Zahara (14), kes on lapsendatud Vietnamist ja Etioopast. Lisaks Jolie ning Pitti ühine tütar Shiloh (13) ning kaksikud Vivienne (11) ja Knox (11).

Angelina Jolie kõigi oma kuue lapsega, 2019. aasta veebruaris. «Pahatar: kurjuse käskijanna» esilinastusel puudu olnud Maddox on kõige paremal.
Angelina Jolie kõigi oma kuue lapsega, 2019. aasta veebruaris. «Pahatar: kurjuse käskijanna» esilinastusel puudu olnud Maddox on kõige paremal. Foto: AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles