«Köögikubjas»: miskit on mäda kuramuse Eestimaal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Köögikubjas» Juha Rantanen
«Köögikubjas» Juha Rantanen Foto: Kanal 2

«Köögikubjas» Juha Rantanen läks seekord appi Tapal asuvasse söögikohta.

Otse raudteejaama kõrval asuv Vaksali Trahter on pereäri, mida peavad isa, ema ja nende kolm täiskasvanud tütart. Tundus, et üks trahteri kehva käekäigu põhjuseid peitubki omavahel liialt põimunud pere- ja töösuhete sasipuntras.

Klientide puudus on viinud pere valikuni, kas trahter kinni panna või veel üritada. Koht on hubane ja mõnus, kuid kliendid ei tule sinna aega veetma. Ema Õnnela unistus hakkas kokku varisema ja perepea Ahto möönis, et tehtud on valearvestusi.

Peale trahteris toidu proovimist leidis Juha, et muutustega tuleb alustada kohe.

«Liha oli väga hea maitsega, aga natuke kuiv. Ja teine tükk oli vintske,» rääkis Juha köögis. Tagasiside mõjus emotsionaalsele perele külma dušina ning pisarad voolasid.

Juha imestas, kuidas noored neiud üldse kriitikat ei talu: «Nad ei arvesta kliendi heaoluga üldse. Nad võiksid teha sama ajaga samast toorainest suurepärase toidu, nii et inimesed kiidaksid. Nemad hakkavad itsitama ja mina seda ei salli! Nagu Hamlet ütles, et miskit on mäda Taani riigis. Köögikubjas räägib, et miskit on mäda kuramuse Eestimaal.»

«Köögikubjas» on Kanal 2 eetris neljapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles