Popstaar Ed Sheeran teenib päevas kümme korda rohkem kui eestlane aastas

Elu24
Copy
Ed Sheeran.
Ed Sheeran. Foto: EIBNER/EXPA/Scanpix

Popstaar Ed Sheerani (28) rikkuse üle on spekuleeritud juba varem, kuid nüüd selgus palju muusik 2018. aastal endale igapäevaselt raha taskusse pistis.

Üks muusiku firmadest, Ed Sheeran Limited, teenis eelmisel aastal ligi 36 miljonit eurot kasumit, vahendab metro.co.uk. Firma tegeleb põhiliselt Sheerani plaadimüügi ning laulukirjutamisega teenitud sissetulekuga. 

Sheeran, firma juhataja, maksis endale eelmisel aastal tehtud töö eest kopsaka summa. Kokku võttis muusik enda taskusse 17,1 miljonit naela ehk 19,2 miljonit eurot.

Teisisõnu teenis Sheeran eelmisel aastal iga päev ligi 153 tuhat eurot päevas! Võrdluseks, eestlase keskmine brutopalk eelmisel aastal oli 1310 eurot kuus ehk 15 720 eurot aastas. See on ligi kümme korda vähem, kui Sheeran päevaga teenib.

Ed Sheeran Limited alla ei kuulu aga muusiku tuuritamise raha, millega Sheeran teenis eelmisel aastal rekordilise summa - 376 miljonit eurot. Seega teenis laulja raha ka esinemisega, mis tähendab, et muusiku sissetulek eelmisel aastal oli arvatavasti veelgi suurem.

Muretu Sheeran teatas augustis, et võtab pärast kahe aastast tuuritamist 18 kuuks aja maha. Mehel on plaan veeta aega oma pere ning abikaasaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles