Kaunis ameeriklanna jäi tobedal põhjusel tööst ilma (1)

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: PantherMedia / Scanpix

Praktikale kandideerinud noor naine jahmus, kui turundusettevõte postitas sotsiaalmeediasse tema Instagramist leitud bikiinipildi ja esitles naist ebapädeva kandidaadina, vahendab The Sun. 

Texasest pärit ameeriklanna Emily Clow (24) kandideeris osalise tööajaga turundusettevõttesse Kickass Masterminds, kuid süüdistab nüüd sama ettevõtet enda objektiks muutmises.

Peale Emily tööavalduse laekumist jagas ettevõte oma Instagrami Storys pilti tüdrukust, kus tal on seljas paljastav punane trikoo, mille alt võib näha rindu. Pilt oli võetud noore naise Instagrami kontolt.

Pildilt oli Emily nägu välja lõigatud ja ettevõte lisas pildi juurde omapoolse kommentaari:  «Ärge jagage oma sotsiaalmeediat tulevase potentsiaalse tööandjaga, kui seal on selline sisu. (viidates trikoopiltidele - toim) Otsime professionaalset turundajat – mitte bikiinimodelli. Hoidke oma töö ja eraelu lahus. Eraelus tehke, mis tahate, aga selliste piltide jagamine ei anna teile töö leidmisel mingit eelist.»

Vaata pilti siin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gotta cool off somehow

A post shared by emily clow (@clowd_nine) on

«»

«»

Populaarne Twitteri-konto SheRatesDogs jagas omakorda Emily postitust ja kirjutas Twitteris: «See tüdruk kandideeris ettevõttesse praktikale ja nad panid ettevõtte Instagrami üles ekraanipildid tema trikoopildist, öeldes kõigile avalikult, et nad ei võta teda selle foto pärast tööle.»

SheRatesDogs'i säuts sai üle 45 000 meeldimise ja tuhanded inimesed avaldasid Emilyle toetust. 

Üks toetaja naljatas: «Vau, on vist liiga palju küsitud, et võiks kanda nii ujumisriideid kui käia ka tööl. Milline maailm.»

Teine toetaja säutsus: «Issand, ma vihastasin, kui seda nägin!!!»

Üks turundusettevõte tegi Emilyle isegi tööpakkumise. Emily oli vastukajast hämmingus ning tänas kõiki toetajaid. Pärast juhtunut on Kickass Masterminds kustutanud ära oma Twitteri-konto, muutnud oma Instagrami-konto privaatseks ja nende koduleht on veebist eemaldatud.

Emily vabal ajal: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ya hear something?

A post shared by emily clow (@clowd_nine) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles