Paparatso: tõsielustaar Khloe Kardashian tuulutas end poodides

Elu24
Copy

Tõsielustaar Khloe Kardashian (35) käis Los Angeleses ostlemas, kuid kattis seekord oma parimad palad lohvakate teksapükste ja triiksärgi taha. Aga nagu Kardashianitele kombeks, jäi midagi ka nähtavale. 

Khloe külastas ostlemise käigus lastekaupade poodi ning tõsielustaariga oli kaasas rase sõbranna Malika Haqq, vahendas Daily Mail

Piltidelt jääb mulje, et Khloe ostis kokku mänguasju ning tekke, kuid poest lahkudes ei olnud tõsielustaaril näpus midagi. Küllap oli Khloel kaasas keegi, kes tema poekotte kannab.

Viimasel ajal on Khloe saanud palju tähelepanu sotsiaalmeedias, sest tema ekskallim ning lapse isa Tristan Thompson on Instagramis tõsielustaariga tema postituste all flirtinud. 

Eile jättis Thompson Khloe pildi alla kolm leegitsevat emotikoni ning viitas tema trimmis kehale. Fännid spekuleerivad, et paar on taas koos ja paljud kiidavad meest takka.

Samas on neid, kes loodavad, et Khloe ei võta meest tagasi. Teatavasti pettis Thomspon naist tema õe, Kylie Jenneri parima sõbranna Jordyn Woodsiga ja Khloe jättis mehe veebruaris maha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles