Õnnelik lõpp: loomahotellis end oimetuks seksinud kass viidi haiglasse! (1)

Elu24
Copy
Pildil on palju emaseid kasse, kuid teadaolevalt pole ükski neist selle looga seotud.
Pildil on palju emaseid kasse, kuid teadaolevalt pole ükski neist selle looga seotud. Foto: Thomas Peter / Reuters/Scanpix

Hiinlane viis oma isase tõukassi üheks ööks lemmikloomahotelli, kus see terve öö emastega hullas ning haiglas lõpetas, vahendab Daily Star

Kassiomanik Zhao läks oma naisega puhkama ning viis Xiaopi nimelise tõukassi lemmikloomahotelli. Mees mainis kassi üle andes, et lemmik ei ole kastreeritud.

Järgmisel päeval kassile järgi minnes sai Zhao teada, et Xiaopi oli puurist välja lastud ning kiimas kass oli öö jooksul mitme emasega paaritunud. Omanik nägi hiljem hotelli videosalvestistest, et õhtul kella 11 ja hommikul kella 5 vahelisel ajal oli Xiaopi privaatselt aega veetnud vähemalt viie emasega. 

Tegus kass vajas aga pärast hullumeelset ööd haiglaravi: Xiaopi pandi tilgutite alla, sest ta oli kurnatud ja omadega täiesti läbi. 

«Ma arvasin, et nad on professionaalid, aga lemmikloomahotelli töötaja ei andnud talle päeval süüa ning lasid minu kassil öö otsa ringi rännata,» kaebles kassiomanik.

Mehe sõnul olid hotellipidajad hoopis tema peale pahased, sest romantilise öö veetnud kassipiigade omanikud ei taha kassipoegi. «Nad tahtsid, et mina seletaks emaste omanikele olukorda,» kurtis Zhao ja lisas: «minu kass oli üleväsinud ja vajas tilgutit ning see on minu süü?»

Zhao lisas hiljem, et tema ees vabandati ning meeletule ööle järgnenud haiglaravi maksti kinni. Lisaks lubas lemmikloomahotell tegeleda ka kassipoegade müügiga, kui neid muidugi tulema peaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles