Video: naine ronis Bronxi loomaaias lõvipuuri

Elu24
Copy
Lõvi puuris. Pilt on illustratiivne.
Lõvi puuris. Pilt on illustratiivne. Foto: MEGA/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Mõni unistab haidega ujumisest, teine soovib lõvisid tantsima õpetada. Just seda proovis eile teha üks naine ronides Aafrika lõvide näituse aedikkuse New Yorgi Bronxi loomaaias, vahendab Huffpost. 

Tundmatu naine jäädvustati seismas lõvide aedikus hirmuäratavalt lähedal lõvile, naise ja lõvi vahele jäi kõigest neli meetrit, vahendab CBS New York.

Juhtunust filmitud Instagrami videost võib näha naist lõvile tantsimas, kuid tundub, et naise tants ei avaldanud lõvile muljet. 

Videot filminud Hernán Reynoso ütles WNBC TV-le, et ta algul arvas, et naine ja tema tantsimine on näituse üheks osaks.

«Ma nägin teda seal ....lihtsalt tantsimas ja ta ütles lõvile tere ja puha, see oli hullumeelne vaatepilt,» rääkis Reynoso väljaandele.

Reynoso ütles, et nähes kuidas lõvi ärritus naise peale ja möirgama pistis, otsustas ta haarata oma pere ja lahkus sündmuskohalt.  

Bronxi loomaaia ametnikud ütlesid WABC TV-le, et keegi kohtumisest vigastada ei saanud, kuid sedalaadi tegevuste suhtes on loomaaed kehtestatud nulltolerantsi poliitika.

«See toiming oli tõsine rikkumine ja ebaseaduslik üleastumine, mis võib põhjustada raskeid vigastusi või surma. Kehtestatud on reeglid, et hoida nii külastajaid, töötajaid kui ka loomi turvaliselt,» seisis loomaaia avalduses.

Vaata video siin: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles