Noor lauljatar Johanna Randmann andis välja väga maalähedase muusikavideo

Elu24
Copy
Johanna Randmann esitleb oma esimest plaati «Mina».
Johanna Randmann esitleb oma esimest plaati «Mina». Foto: Pressimaterjalid

Laulja ja laulukirjutaja Johanna Randmann esitleb järgmisel neljapäeval, 10. oktoobril Tallinnas Telliskivis oma esimest plaati «Mina».

Albumi esitluskontsert toimub restoranis Kärbes.

Tegemist on neiu esimese albumiga, millel kuus eestikeelset lugu indie-pop-folk võtmes. Plaadil löövad kaasa mitmed muusikud ja pillimehed. Vastutav produtsent on räpipundist Põhja-Tallinn tuntud räppar Jaanus Saks, kogu loometöö on miksinud ja masterdanud Keijo Koppel RoundSound Stuudios.

Nii nagu Johanna looming, põhinevad ka plaadil olevad laulud isiklikel elukogemustel ja inimestel. Tüdruku üheks põnevamaks osaks lugude loomise puhul on sõnade kirjutamine, kasutades fraseologisme või mitmetähenduslikke fraase. Kuigi igal lool on oma isiklik tähendus, annavad sügavamõttelised read kuulajatele vabaduse laule isemoodi tõlgendada. 

Johanna kirg on alati olnud muusika loomine ning tulevast plaati kirjeldab ta nii: «See on nagu esimene osa mitmeseerialisest sarjast, kuid muusikalises võtmes. Laulud on tihedalt kõik omavahel seotud. «Mina» on ka hea sissejuhatus nendele, kes minust veel midagi kuulnud ei ole.»

Esimene singel, mis on plaadilt ilmunud, kannab pealkirja «Kodu». Sellele ilmus ühtlasi ka kuuest osast koosneva videoseeria esimene video.

Täpsema info Johanna plaadi ja selle esitluse kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles