Kuum pilt: maailma seksikaim vanaema tähistas sünnipäeva haide keskel

Elu24
Copy
Sünnipäevalaps Gina Stewart.
Sünnipäevalaps Gina Stewart. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Maailma seksikaim vanaema Gina Stewart sai äsja 49-aastaseks ja tähistas suurt sündmust unustamatul viisil, vahendab Daily Star

Nimelt hüppas seksikaks vanaemaks tituleeritud Stewart skuutrile ja põrutas Austraalia Kuldranniku haide poolt vallatud merevetesse, kus naist ähvardas kõikjal oht saada sööduks. 

Silmipimestavalt ilus austraallanna Gina Stewart tituleeriti «maailma kõige seksikamaks vanaemaks», kui ta osales meesteajakirja Maximi korraldatud missikonkursil, edestades mitu korda nooremaid konkurente.

Daily Star Online'ile antud intervjuus kirjeldas kuum vanaema oma kogemust kui midagi väga põnevat.

Gina ütles väljaandele: «Mul oli suurepärane päev. Soovisin midagi uut ette võtta, seega tegin endale skuutrijuhi load ja ostsin skuutri.»

Naine, kes elab Austraalia Kuldrannikul sai alles hiljuti teada, et ranniku veeteedel ja kanalites elutseb ohtralt härghaisid.

«See on natuke vastandlik, aga ma armastan vett, vabadust ja päikesepaistet, kõike mida ma merel olles tunnen. See tunne on hämmastavalt hea.»

Stewarti seiklus haide keskel on kinnituseks, et naine on südamelt vaba hing. Noorusliku välimuse tagamiseks näeb modell palju vaeva ja suuresti on tema igihaljas välimus tingitud tervislikust eluviisist, mida naine rangelt jälgib.

Gina ütles väljaandele: «Tunnen end siiani noorena ja vanemaks saades olen teadlikum toidust, mida söön ja kuidas üleüldse enda eest paremini hoolitseda. Kaitsen oma nahka alati päikese eest ja niisutan nahka iga päev. Usun, et vesi teeb imet ja joon päeva jooksul palju vett ja ei tarvita alkoholi ega kohvi.»

Seksikas vanaema rõhub tervisliku toitumise tähtsusele. Ta selgitas väljaandele: «Armastan köögivilju ja söön valget liha - kala või linnuliha. Ma söön harva pitsat, pastat või leiba. Joon igapäevaselt sellerimahla ja söön kaks karbitäit mustikaid. Need on minu nn ilutoidud.»

Gina tähistab järgmisel aastal 50. juubelit, mis on paljude jaoks hirmutav verstapost. Vaatamata sellele ei karda kuum vanaema oma järgmist sünnipäeva.

Ta lisas väljaandele: «Ma usun positiivsesse mõtlemisse ja pingevabasse elustiili. Elu on pidevas muutumises, seega harjuge ära ja ärge lootke liialt asjadele.»

Vaata pilti maailma seksikaimast vanaemast sünnipäeva pidamas: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles